מתן שתן לעיתים תכופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן שתן לעיתים תכופות
    לינוי
    15/12/2008

שלום, אני בת 17 וחצי לפני חודש וחצי הייתה לי בעיה שהיה לי פיפי לעיתים תכופות ומעט שרף לי בזמן שנתתי שתן. הלכתי לרופא כעבור שבועיים לבדיקת שתן ולא היתה לי דלקת בשתן ולא נתגלה בבדיקות דבר וזה עבר לבד. היום זה חזר כעבור חודש וחצי ברמה נמוכה, אני צריכה לשירותים לעיתים קרובות אך במתן שתן לא שורף לי. אם כן,מה יכולה להיות הסיבה לזה? יש לציין שאני מקיימת יחסי מין, ועם אותו סוג של קונדום כבר כמעט חצי שנה ללא בעיות. האם יכול להיות לזה קשר לדלקת או פטרייה בנרתיק? ואם לא, אשמח לדעת מה מרגישים כאשר יש דלקת או פטרייה בנרתיק כדי שאדע להיערך מראש. תודה רבה רבה, לינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן לעיתים תכופות

הוספת תגובה

• ללינוי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    17/12/2008

מתן שתן לעיתים קרובות הינה תלונה שכיחה ביותר אצל נערות צעירות בפרט ונשים בכלל.
    נכון, ברוב המקרים הדבר נובע כתוצאה מדלקת בדרכי השתן, אבל יכולות להיות גם סיבות נוספות לכך.
    אחת הסיבות היא באמת גירוי של אזור השופכה אחרי מגע מיני. בזמנו נקראה התופעה "דלקת בשלפוחית השתן של ירח הדבש", מענין למה...?
    במסגרת הברור יש לבדוק האם אין שפשוף וגירוי של אזור השופכה בזמןן המגע המיני.
    במידה וזו אינה הסיבה, אני ממליץ על פניה לרופא אורולוג לשלול סיבות בתוך כיס השתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו