...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ...
    עדי
    31/12/2008

יש חזה ממש ממש קטן והחלטתי שאני רוצה לבדק את הנושא וללכת לרופא נשים .. אני בת 15.5 ואין לי פעילות מינית עדיןן רציתי לשאול מה הוא יעשה כדי לבדוק את הבעיה הזאת? האם אני צריכה להתפשט? והם בסוף החודש ההורים שלי יראו שהלכתי לרופה נשים בחשבון של הקופת חולים? תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ...

הוספת תגובה

• לעדי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    04/01/2009

המון שאלות במכתב אחד.
    כן, הרופא ירצה לראות את החזה. יש הבדלים בין חזה קטן המתאים לגיל, לבין חזה שעדין לא התפתח. וזאת הרופא ירצה לבדוק.
    במידה ויש תשלום ביקור רבעוני בקופה שבה את רשומה, הורייך כנראה יראו שבקרת אצל רופא נשים.
    אבל, למה לא ללכת עם אמא לרופא. הרי אינך מסתירה שום עבירה, ואת מדברת על בעיה שמציקה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלהה

עדי
    07/01/2009

הבעיה מאוד מציקה לי אבל אני לא מדברת עליה עם אף אחד ובטח שלא עם אמא.. מה אני יכולה לעשות כדי שהיא לא תראה שהלכתי לרופא נשים?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי שלום

ד''ר יעקב אורבך
    07/01/2009

ראשית, מצאי מישהוא אמין לשוחח עימו על הבעיה.
    קיימת אפשרות לפנות לרופא נשים באופן פרטי, שלא דרך הקופה שבה את מבוטחת.
    לדעתי, המאמץ אינו שווה את הכסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו