מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    סיוןןןן
    04/01/2009

שלום אני בת 16 ולפני כ 3 וחצי שנים קיבלתי מחזור. המחזו רהיה סדיר כל השנים האל הועכשיו הייתי אמורה לקבל היום שזה כבר היום ה 31 ועדיין לא קיבלתי. היו לי כל הסימנים שליפני המחזור -פיצעונים הפרשה שקופה כמו נזלת וכאבים בבטן. ועכשיו כבר יום ה3ק1 ואני בכלל אל מרגישה שאני אמרוה לקבל כי כמעט ואין לי כאבים. בחודש הזה שתיתי חצי טיפת יין. זאת הפעם הריאשונה ששתיתי יין -האםזה יכל להשפיע? ולפני שבוע בערך כאשר היה מזג אוויר גשום אז הנעליים שלי נירטבו והייתי הבערך רבע שעה בנעליים עם מים. ואחר כך החלפתי נעליים. אולי זה יכל להשפיע? למה עדיין לא קיבלתי?? ממה זה יכולל ליהיות? האם משהו לא בסדר? ועוד שאלה-תמיד ליפני המחזור אז כאשר בשיעורי ספורט עשיתי ריצה אז היו לי כאבי גב תחתון נוראיים ובפעם הזאת רצתי ממש הרבה ואפילו טיפה לא כאב לי הגב התחתון. בבקשה תענהלי מה זה יכול ליהיות? אני נורא לחוצה ולא יכולתי אפילו לישון בלילה. אני לא עשיתי דיאטה ולא היו לי מצבי לחץ החודש. בבקשהתענה לי! האם הכל בסדר? והאם יש סיכוי שאני אקבל עוד בכלל? והאם אני צריכה לידאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• *ועכשיו כבר היום ה 31

סיוןןןן
    04/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה-אני בחודש הזה שברתי מראה

סיוןןןן
    04/01/2009

האם יש קשר לאיחור במחזור?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    04/01/2009

למה? המראה עלתה הרבה כסף....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אני לא מקיימת יחסי מין

סיוןןןן
    04/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    04/01/2009

שכחת לציין אם את מקיימת יחסי מין????
    אם אינך מקיימת יחסי מין, אין שום משמעות לאיחור בוסת.
    ואם כן, גם אז אין סיבה לדאגה, עדין. אבל כדאי לעשות בדיקת הריון, באופן עצמוני-בדיקת שתן, או דרך הקופה בדיקת דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למחזור

סיוןןןן
    05/01/2009

ד''ר אני נורא מפחדת מה זה יכול ליהיות? למה עדיין לא קיבלתי? אתמול בערב היו לי כאבים במפשעה ממש חזקים-אלה כאבים שאני מכירה אותם וישר אחריהם אני מקבלת. אתמול היו הכאבים האלה אבל כלום אין-עדיין אל קיבלתי. ובקשר למראה-יש מיתוס כזה שאם שוברים מראה אז יש 7 שנים של מזל רע-אולי בגלל זה אני עדיין לא קיבלתי -כי שברתי מראה? אני ממש נכנסת לדיכאון ולא יכולה לעשות כלום. אין לי מצברוח לכלום האם אתה מכיר תופעה כזאת? שכל השנים המחזור היה סדיר (היו בערך פעמיים שהמחזור הגיע ביום ה35 וביום ה 32) וזהו-חוץ מהפעמיים האלה הכל היה סדיר. העם התופעה שכיחה? האם זה בסדר? האם זה יסתד? ובתוך כמה זמן צריך ללכת לרופא? ומה זה יכול ליהיות? עם יש לי את כל הסימנים שאני צריכה לקבל אבל כלום אין. ואיך אפשר להיתמודד עם זה? האם לידאוג או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו