דימום בין וסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בין וסתי
    לינוי
    05/01/2009

שלום, אני שחר בת 17 וחצי התחלתי לקחת גלולות לפני שבוע...(פמינט) המחזור שלי בד"כ נמשך כ-5 ימים, היום אני ביום ה-8 למחזור ועדיין יש לי דימום הנוטה לחומיות, כמו בסוף מחזור, אך אין סיכוי שזוהי הסיבה. (לא קיימתי יחסי מין עדיין) ידוע לי שישנם דימומים קלים בין וסתיים בחודשים הראשונים לשימוש בגלולות מכיוון שהגוף מתרגל לגלולות, אך שאלתי היא האם זה טבעי? יכול להיות שדימום בין וסתי יכול להיות ישר אחרי שהמחזור נגמר?אם זה קורה, כמה זמן זה נמשך? שאלה נוספת, אפשר להשתמש בטמפון דימום בין וסתיים או שזה יכול להזיק לי? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בין וסתי

הוספת תגובה

• *לא קיימתי יחסי מין עדיין לחודש הזה

לינוי
    05/01/2009

אינני בתולה אם זה הכרחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *בדימומים בן וסתיים

לינוי
    05/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללינוי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    07/01/2009

אז מה השאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללינוי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    07/01/2009

נכון. בחודשים הראשונים לשימוש בגלולות עלול להופיע דימום קל במהלך לקיחת הגלולות.
    אם התופעה חוזרת על עצמה יותר מחודשיים שלושה, פני לרופא נשים שיחליף לך את סוג הגלולות.
    אין שום בעיה להשתמש בטמפון גם בדימום בין וסתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו