עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    נטלי גולן
    14/01/2009

לד"ר שלום!!!! אני נערה בת 17 והמחזור שלי בכלל לא סדיר הוא פתאם יכול להפסיק לי אפילו לחודש.. האם יש מקום לדאגה??? אני ישמח לקבל תשובה תודה רבה!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• נטלי גולן

ד''ר שבתאי רומנו
    14/01/2009

אין מקום לדאגה יש מצבים של וסת לא סדיר בד"כ נובע מהפרעה הורמונלית שניתן לברר ולטפל. השאלה הראשונה שאת צריכה לענות האם כבר מעל שנתיים עברו מאז שקבךת את הוסת ותמיד זה לא היה סדיר. האם את במצב של סטרס בלימודים ? את עוסקת במקצוע בספורט ריקוד וכו' שיכולים לגרום לכך. כדאי לעשות זאת באופן מסודר עם רופא נשים שיתן לך מענה לכל חששותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שבתאי רומנו

נטלי גולן
    15/01/2009

שלום לך! קודם כל תודה על תגובתך בשאלתי הקודמת. אני שוקלת 42 , והגובה שלי 1.60, הרופאה אמרה לי שאם אני ירד עוד 2 קילו פחות המחזור יכול להפסיק לי לתמיד,האם זה יכול להיות מצב כזה?? תודה רבה לך ובהצלחה בכל!!!!!! נטלי גולן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו