מחזור חודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי
    אמא מודאגת
    08/02/2009

שלום אני בת שבע עשרה וחצי קיבלתי מחזור בגיל 17 יש לי בעיה של דימומים בלי הפסקה בתחילה דימומים די קשים של 6 ימים ואחר כך כתמים חומים כהים עד התאריך הבא ואז שוב הכל חוזר על עצמו אין הפסקה הרופא אמר שככה זה יכול להיות שמקבלים מחזור בגיל 17 ואמר שאם זה ימשיך אצטרך לקחת גלולות אשמח אם תוכל להציע לי מה לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי

הוספת תגובה

• אוקיי

ליבי
    20/02/2009

במצב כזה אני התחלתי עם הפמינט. הגלולות עזרו לי לבעיות האלו.. האם יש סיבה שלא תקחי גלולות בעצם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא המודאגת,

ד''ר יעקב אורבך
    21/02/2009

עצתו של הרופא טובה.
    הייתי מבצע בדיקת דם לראות האם יש לך בעיה של חוסר דם.
    בגילך הייתי כבר מתחיל לטפל בך בגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא מודאגת

ד''ר שבתאי רומנו
    22/02/2009

ובכן במידה ונבדקה ע"י רופא נשים והסיבה לדימומים אכן על רקע של חוסר בשלות של המערכת ההורמונלית ונשללו סיבות אחרות לדימומים הטיפול בגלולות בד"כ הוא פתרון טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו