מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזוראמא מודאגת11/02/2009
שלום, בתי בת 10.5 , בעלת נצנים של חזה, כמו כן עם מעט שערות במפשעה ובבית השחי, קניתי לה את 2 הספרים שהמליצו באתר, "איילת מקבלת" וכן את הספירון הקטן על גיל ההתבגרות, היא קיבלה לפני שבועים מחזור שנמשך כמה הימים , ואתמול שוב קיבלה מחזור דרך אגב יחסית היא קיבלה את הנושא הזה קצת באי רצון והיא כם התלוננה מדוע היא מתפתחת כל כך מהר אבל אחרי קריאת הספרים הללו היא קצת נרגעה נראה לי שזה גיל יחסית מוקדם בקשתי וגם קבלתי הפניה מרופא המשפחה לצילום כך היד וכן להפניה לרופאת אונדיקרנולוגיה. . האם צריך גם ללכת לרופאת נשים? האם לא צריך לחשוש שהמחזור שלה מגיע בתדרות כל כך גבוהה.? האם זה הולך להיות עכשיו לדבר קבוע או זה יכול להפסק לכמה חודשים.? גובה שלי הינו 169 ובעלי הוא 174 האם הצמיחה שלה והתפתחות שלה תעצר בגלל זה? או בגלל שאנו זוג גבוהים יחסית אז קבלת המחזור בגיל כה מוקדם לא תשפיע. אנא עני לי בבקשה אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא המודאגת שלום,
ד''ר יעקב אורבך12/02/2009נתת לנו פרטים אודותייך ואודות בעלך, לא אמרת מה גובהה של הילדה ומה משקלה. לנתונים אלה חשיבות רבה.
אייני חושב שיש מקום בשלב זה לברר בצילום כף היד מה גובהה העתידי של בתך.
במידה והינך מודאגת, הרופא המתאים הוא אנדוקרינולוג ילדים. אני בטוח שתמצאי את האדם המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
אמא מודאגת13/02/2009תודה, בתי שוקלת 38 ק"ג וגובהה הוא140 , לא ענית לי על השאלה האם זה בסדר ומקובל שהיא קיבלה מחזור ב 20/1 וזה נמשך כמה ימים ושוב ב 10/2 ושוב לכמה ימים. האם זה הולך להיות כך כל הזמן , זמנים כל כך קרובים אחד לשני ? תדירות כל כך גבוהה.? האם צריך ללכת גם לרופאת נשים? חוץ מהמלצה לגשת לרופאת אינוקרינולוגיה ילדים אנא ענה לי שוב תוחדה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאם המודאגת שלום,
ד''ר יעקב אורבך14/02/2009משקלה הנמוך של ביתך מסביר מדוע הוסת יהיה לא סדיר תקופה ממושכת. התופעה תסתדר ברגע שתעלה מעט במשקל. אין סיבה לדאגה כל זמן שהוסת מגיעה בתדירות נמוכה, כלומר אחת לחודש חודדשיים או יותר. מחזור סדיר יגיע עם הזמן.
במידה והדימום תכוף יותר, או חזק מאד , יש לפנות לרופא נשים. בשלב זה, אם זה המצב אייני מוצא סיבה לפנות לרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?