שאלה חשובה ודחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ודחופה!
    יש לי כינים
    17/02/2009

שלום, אני משתמשת בגלולת יסמין מזה כחצי שנה. בצה"ל החליטו מאתמול כי הם לא מוכנים לקבל יותר את הגולולה יסמין, והיום רופא הנשים (שפגש אותי בפעם הראשונה היום) הפנה אותי לפמינט. אני מטופלת אצל רופאת נשים אזרחית שלא עובדת עם הצבא ודוקא היום היא לא עונה לי! האם זה בסדר לעבור ככה גלולות?! האם יש סיכון כלשהו? ודבר נוסף, לפני שלושה ימים נגמרה לי החפיסה האחרונה של יסמין ולכן מיהרתי לרופא |(מעבר של יחידות .. לא הספקתי), ונשארו לי 3 גלולות שפיספסתי בחצי שנה האחרונה. אז עד היום לקחתי כל יום.. כרגיל. היום קיבלתי את החדשות 'פמינט' . אם זה בסדר לעבור לפמינט.. האם אני צריכה לחכות עד החודש הבא- למרות שלקחתי רק 3 גלולות החודש?! או שזה בסדר להמשיך חפיסה של גלולה שונה?! תודה ויום טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ודחופה!

הוספת תגובה

• עדן

ד''ר שבתאי רומנו
    18/02/2009

במידה ולקחת את הגלולות ברצף אין בעייה להמשיך עם החפיסה החדשה. בעקרון לא צריכה להיות העייה עם הפמינט אם כי יתכן דימום בגלל המינון הנמוך יותר בהשוואה ליסמין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מז"א דימום?

יש לי כינים
    18/02/2009

מתי? כמה?? למה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו