הקדמת המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמת המחזור
    שימי
    26/02/2009

שלום, אני נוטלת גלולות קורב ל4 שנים ותמיד אני מסיימת גלולות ביום שני ומתחילה שוב ביום שלישי לאחר שבוע, המחזור תמיד נופל לי בסוף השבוע אני רוצה לשנות את זה לפי מה שהבנתי אני יכולה ליטול את הגלולה הראשונה ביום אחר וכך המחזור יסתדר לדוגמה אני צריכה לקבל מחזור ביום חמישי{היום} האם אפשרי שאני אקח את הגלולה הראשונה מחר{שישי} בערב וכך המחזור יסתדר כמו שאני רוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקדמת המחזור

הוספת תגובה

• שימי

ד''ר שבתאי רומנו
    26/02/2009

לא בכדי לשנות את המועד את צריכה להמשיך את הגלולות ולא לאחר בלקיחה של החפיסה החדשה. הסיבה שאז הבטיחות של הגלולות יורדת. מעבר לזה היום ניתן לקחת גלולות ברציפות של שלושה עד ששה חודשים בכדי להוריד את הדימומים בוסת ללא בעייה במניעת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת את השאלה שלי..

שימי
    26/02/2009

לא התכוונתי לאחר בתחילת החפיסה, אלא להקדים היום אני קיבלתי מחזור אני יכולה לקחת מחר את הגלולה הראשונה של החפיסה החדשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו