איחור המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור המחזור
    שירי
    15/03/2009

אני בת 16.5. היום זה כבר חודש בדיוק מאז סיום הווסת האחרונה.. המחזור שלי סדיר יחסית, כל 20-25 ימים אני מקבלת את הווסת. (לא כל 28 יום בדיוק אבל אני לא מופתעת כשאני מקבלת) בעיקרון אני בתולה, אבל כבר היו מס' פעמים שחבר שלי הכניס אליי את האיבר שלו בלי קונדום(לא עד הסוף, אפילו לא חצי וגם ברגע שכאב לי אפילו קצת הוא הוציא). "ביקר", אפשר לומר, אבל לא שכבנו. הבטן התחתונה שלי כאבה לרגעים קצרים בימים האחרונים וממש התפללתי לקבל כבר אבל כלום לא קורה! יש לי פצעונים על הפנים באיזורים הרגילים, חשק למתוק, כאבי בטן מקדימים ושאר ירקות אבל אני פשוט לא מקבלת. דיברתי עם חבר שלי על זה והוא אמר שזה בסדר ושאני לא בהריון כי הוא לא הכניס בכלל וגם לא גמר אז אין מצב, עוד חברה טובה אמרה לי שזה קשור ללחץ ושמחזור זה דבר פסיכולוגי ושזה קרה לעוד מס' חברות שלה ובקיצור לא להלחץ, לא לחשוב על זה ושהמחזור יבוא. אבל הוא לא בא. אה אגב אני גם לא לוקחת גלולות. אז מה קורה? חח ותודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור המחזור

הוספת תגובה

• שירי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    16/03/2009

מה השאלה?
    את רוצה לדעת אם את בהריון? עדין לא ניתן לדעת. רק אחרי האיחור נוכל לבדוק.
    עצתי לך, גשי לרופא והתחילי גלולות.
    המרחק מכאן ליחסי מין מלאים, שניות בלבד!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו