הפרשות כהות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות כהות
    ענת
    16/03/2009

שלום, אני בת 23, איני נוטלת גלולות, עושה בדיקות גניקולוגיות לעתים קרובות ועד כה תמיד נמצאתי בריאה. אך מדי כמה חודשים בין מחזור למחזור מופיעות אצלי הפרשות בצבע חום כהה למשך מספר ימים ולעתים יותר משבוע. ההפרשות אינן מלוות בריח, גירוד, כאבים או תופעות אחרות. האם יש לי סיבה לדאגה? ייתכן שהפרשות כאלה נפוצות עקב מחזור לא סדיר? האם יש בדיקות נוספות שאני צריכה לעשות למרות שבכל הבדיקות שעשיתי(אולטראסאונד, פאפ וכו') לא נמצאה בעיה... אשמח מאד לקבל תגובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות כהות

הוספת תגובה

• לנינה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    16/03/2009

שכחת לציין האם את מקיימת יחסי מין?
    אם כן, הייתי מציע להבדק בזמן ההפרשה החומה. מדובר כנראה בדימום קל ביותר.
    אם הדימום הנ"ל מפריע, ניתן לקחת גלולות. אם לא, ואין ממצא בבדיקה, לא צריך להתיחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה

גל
    20/03/2009

בת 16 כל יום כשאני מחליפה תחתון יש מן הפרשה יבשה כזאת וזה תמיד ככה. זה בסדר? אני מתקלחת כל יום אבל עדיין אחרי יום אין ריח טוב. מה הסיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    21/03/2009

הפרשה נרתיקית הינה דבר רגיל ושגרתי. במידה ואינך סובלת מגרד או ריח רע מן הנרתיק, אין צורך לעשות שום דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    21/03/2009

לדעתי תלונה מסוג זה מחייבת ברור רפואי, ולא תשובה דרך הרשת.
    במידה ועשית את כל הבדיקות, קרוב לודאי שלא מדובר בבעיה, אך אם העליית את הנקודה, הדבר מטריד אותך ומחייב ברור אצל רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו