מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כבר מיואשת :(שני22/03/2009
לפני חודש וחצי הייתה לי פטריה ( איבחנתי את עצמי ואני בטוחה שהייתה הפטריה ) קניתי נרות אגיסטן והשתמשתי וזה אכן עזר הגירודים עברו והכל. אחרי שבועיים שכבתי עם בן זוגי ונורא שרף לי מאז כל איזור הפות שלי נורא אדום ושורף ( לא מגרד!! ) בפעם הראושנה שהלכתי לרופא הוא נתן לי כדור אחד לבליעה וקמאגיס שלא עזרו כלל ,לקח תרבית שיצאה תקינה. אחרי שבועיים פניתי לרופאה אחרת שאמרה שהיא רואה רק אדמומיות חיצונית ונתנה לי טבעקוטן שדווקא עזר אך לא פתר לגמרי את הבעיה , אתמול ביקרתי אצל הרופא שוב ( הרופא הראשון ) שטען שהכל נראה תקין מלבד אדמומיות קלה , הוא לקח שוב תרבית ונתן לי בנתיים פנימה לקטל שאני לא מבינה איך זה קשור לבעיה החיצונית שיש לי . אני כבר מתחילה לחשוב שהאדמומיות ותחושת השריפה לא תעבור לי בחיים . מה זה כבר יכול ליהיות שחודש זה לא עובר לי עם המשחות ? ( לא החלפתי סבונים תחתוניות או דברים כאלה ) אני בת 18 , פעילה מינית כבר 3 שנים ולוקחת גלולות יסמין כשנתיים . אשמח להתייחסותכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול=יום רביעי ****
שני22/03/2009ביררתי היום וגם התרבית הנוספת תקינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
ד''ר יעקב אורבך25/03/2009גרד נרתיקי הינו תלונה שכיחה ביותר. למעשה, התלונה המביאה את מרבית הנשים למרפאתו של הרופא.
מתיאורך עד כה למדתי שהרופאים שטיפלו בך פעלו נכון.
המשיכי את הטיפול אצל אותו רופא/רופאה.
הייתי שוקל לנסות הפסקת הגלולות לזמן מוגבל, אם אין פתרון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ..
שני25/03/2009חזרתי אתמול למרפאה וראתה אותי גם רופאה וגם פרופסור ,
הם רשמו לי טבעדרם לשבועיים .
גם אני חשבתי שאולי אם אני אפסיק את הגלולות זה יעבור
מצד שני אני מפחדת להפסיק כי לפני זה המחזור שלי לא היה כ'כ סדיר והיה מלווה בכאבי בטן חזקים.
כמה זמן זה לזמן מוגבל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?