מאיזה גיל מותר ליטול גלולות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיזה גיל מותר ליטול גלולות?
    נטלי
    15/04/2009

אני בת 16 ו- 8 חודשים, וממש המחזור שלי לא מסודר, וגם כשיש לי מחזור יש לי דימומים ממש כבדים עם כאבים, שאפילו אני לא הולכת לבצפר.

יש לי 2 חברות שלוקחות גלולות (פמינט), אבל רציתי לדעת אם זה לא מוקדם מדי?
    תודה רבה,
    וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות

מאי
    19/04/2009

בעקרון בגילך כבר לוקחים גלולות
    אני התחלתי לקחת גלולות פמינט גם בגיל 16 (אני בת 17 ) ממה שהרופא שלי הסביר לי שהגלולות האלה מתאימות לבנות בגיל הזה ועוזרות להסדיר את המחזור ולהקל על כאבי מחזור(ועוד) וגם לא גורמות לתופעות לוואי כמו נגיד השמנה וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    19/04/2009

גיל 16 אינו מוקדם מדי ללקיחת גלולות.
    את ההחלטה האם לתת לך גלולות או תרופות אחרות תצטרכי להשאיר בידי הרופא.
    דימום חזק בהחלט מצדיק התיעצות עם רופא/ת נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל נטילת גלולות

דפנה
    21/04/2009

אין לך מה לחשוש או להסס. אני התחלתי לקחת גלולות פמינט נגד היריון בגיל 16 כשהתחלתי לקיים יחסים לראשונה. ואם יש לך דימומים כבדים, הגלולות יעזרו לך להפחית אותם בהרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל לגלולות

רינת
    23/04/2009

ואם אני בת 15 ורוצה להתחיל ליטול גלולות פמינט או אחרות זה בסדר?? אני רוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי ולא להיות תלויה בקונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו