מוטרדת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת...
    דנה
    16/04/2009

יש לי חבר ואנחנו שוכבים כבר חודשיים בתדירות דיי גבוהה. עדיין לא התחלתי לקחת גלולות. לאחרונה שכבנו בלי קונדום אבל הוא לא גמר. בפעם האחרונה שקיבלתי מחזור ירד לי ממש מעט דם חום.. לממש פחות מכמה שעות ואחר מכן המחזור הפסיק. לאחר יומיים שכבנו וירד לי דם לאחר 4 ימים שכבנו ושוב ירד לי דם. יתכן שקיבלתי מחזור והוא פשוט נשאר בתוכי ולא יצא ? המחזור שלי מאוד סדיר ומגיע כל 20 יום ונמשך 5-6 ימים. ביום שלאחר מכן שכבנו שוב ולא ירד לי דם- זה היה היום ה6 כביכול למחזור שלי. האם יתכן שזה לא היה מחזור ואני בהריון למרות שהוא לא גמר?
    אני מודעת לחשיבות באמצעי מניעה ואנחנו אכן משתמשים בקונדום ואני כבר רוצה לפנות לגניקולוג ולהתחיל לקחת גלולות. פעם אחרונה ששכבנו עם קונדום הוא נקרע ולקחתי יום לאחר מכן פוסטינור.
    האם יתכן שאני בהריון.?שאלה אחרונה.. אני מתפתחת לאט יחסית לחברותיי ואין לי עדיין פטמה כמו שלהן. הפטמה שלי היא עדיין כמו מין חור כזה והיא לא בולטת.. בנוסף אני עדיין יכולה להרגיש כמו מין גוש כואב כזה ב2 שדיי ואני כבר בת 18.. האם זה משהו נורמאלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת...

הוספת תגובה

• לדנה המוטרדת,

ד''ר יעקב אורבך
    19/04/2009

עלייך לפנות לרופא נשים, להבדק ואז להתחיל גלולות.
    בכל צורה אחרת תמצאי את עצמך בהריון!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו