גלולות יסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יסמין
    מרגלית
    09/05/2009

אני חיילת, אני נוטלת גלולות יסמין מזה חודשיים, בצבא הגלולות יצאו מהסל בגלל שהן לא בריאות או משהו, מה בדיוק הבעיה בהן?
    בעבר נטלתי הרמונט ופמינט, יסמין הרבה יותר טובות לי, יש עוד גלולות עם אותו מינון כ מו יסמין?
    והאם זה מזים לבריאות להחליף הרבה סוגי גלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יסמין

הוספת תגובה

• למרגלית שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    10/05/2009

פעם ראשונה שאני שומע שיסמין יצאו "מן הסל" בצבא.
    יסמין היתה ונשארה גלולה טובה.
    ייתכן שהיא יקרה עבור הצבא, ואז לא תהיה לך ברירה אלא לעבור לגלולה אחרת, או לממן את היסמין בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולנו באותה סירה

לירז
    14/05/2009

אני גם משתמשת בפמינט, ועכשיו פתאום הוציאו את זה מהצבא.
    ואין מצב שאני מוותרת על השימוש בפמינט לטובת גלולה אחרת ( במיוחד אחרי שהשתמשתי בגלולה אחרת שעשתה לי רע והיו חייבים להחליף לי אותה לפמינט).

זה ממש לא בסדר מה שקורה,
    ןבאמת, מה מצפים? שנחליף ככה סתם גלולות רק בגלל שהם החליטו על גלולה אחת בצבא?

האם הרופאים פה אולי יכולים לכתוב את דעתם על זה? אולי משהו שנוכל להסביר לרופא בצבא למה אסור ככה להחליף לנו גלולות? במיוחד אחרי שהגוף התרגל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

רונה
    14/05/2009

ממש מעצבן שלקחו לנו את הפמינט והחליפו באיזה גלולה שאף אחד לא מכיר
    ממש ממש חבל אבל אני לא מתכוונת לקחת אותן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתבר ש...

לירז
    18/05/2009

שהגלולות האלו שנותנים עכשיו בצבא, לא מכירים אותם בכלל לא בבית המרקחת ולא בקופת חולים! מה זה אמור להיות? איזו גלולה שעשו במיוחד לצבא? איזה מין דבר זה? מה זה ניסיונות שעושים על חיילות????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?!?

רונה
    19/05/2009

איזה חוצפה יש להם לתת גלולות (שזה תרופה לכל דבר) ולנסות אותם על חיילות
    באמת אין את זה בקופות חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו