מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    נועה
    17/05/2009

רציתי לדעת מה נחשב למחזור לא סדיר ומה הטיפול המקובל לבעיה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר

דפנה
    18/05/2009

מחזור לא סדיר הוא מחזור שפשוט מגיע "מתי שמתחשק לו" ולא בדיוק כל X ימים. כלומר: יש בנות שמקבלות בדיוק כל 21 ימים ויש כאלה שכל 28 ימים, אבל זה סדיר אצלן. ואילו מחזור לא סדיר פשוט מפתיע אותך בכל חודש בתאריך אחר. אני סבלתי מהבעיה הזו תקופה ארוכה, עד שהתחתי פשוט ליטול גלולות נגד היריון מסוג פמינט בתור "מסדיר מחזור".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

נועה
    18/05/2009

איך מקבלים גלולות למחזור לא סדיר? גם אצל רופא נשים? אני קצת מפחדת לקחת גלולות כי יש לזה כל מיני תופעות לא נעימות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

דפנה
    19/05/2009

אין לך בכלל מה לחשוש מעניין "תופעות לא נעימות" או משהו כזה. דווקא הגלולות עזרו לי מעבר לקטע של הסדרת המחזור, גם להפחתת הכאבים במהלך המחזור וגם להפחתת פצעי בגרות בפנים. בכל מקרה אם את מתלבטת, את יכולה ללכת לרופא שלך שימליץ לך מה לעשות במצב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    18/05/2009

מחזור לא סדיר נחשב לדימום וסתי המופיע לסרוגין בתכיפות של כל שבועיים שלושה או פחות, או חודש וחצי או יותר.
    לא כל דימום וסתי לא סדיר מחייב טיפול.
    למשל, נערה צעירה שרק עכשו החלה לדמם. אצלה דימום כל חודשיים שלושה או יותר מקובל בהחלט.
    כנ"ל אצל אישה מבוגרת.
    מאידך דימום וסתי כל שבועיים הינו בעייתי מאחר והוא עלול לגרום לאובדן דם.
    הטיפול בכל מקרה לגופו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים לא סדירים

נועה
    18/05/2009

אני התחלתי לקבל מחזור בגיל 14 ואני בת 17 וקצת והמחזור עדיין לא הסתדר, מאוד מפריע לי שהוא צץ בזמנים הכי לא צפוים
    אז איך אני יכולה לדעת אם המקרה שלי מחייב טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    20/05/2009

מחזור לא סדיר נחשב לדימום וסתי המופיע לסרוגין בתכיפות של כל שבועיים שלושה או פחות, או חודש וחצי או יותר.
    לא כל דימום וסתי לא סדיר מחייב טיפול.
    למשל, נערה צעירה שרק עכשו החלה לדמם. אצלה דימום כל חודשיים שלושה או יותר מקובל בהחלט.
    כנ"ל אצל אישה מבוגרת.
    מאידך דימום וסתי כל שבועיים הינו בעייתי מאחר והוא עלול לגרום לאובדן דם.
    הטיפול בכל מקרה לגופו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו