דחיית מחזור בת 11 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית מחזור בת 11 וחצי
    פיתה 3
    21/05/2009

בתי קבלה מחזור בגיל 10.8 . היום היא בת 11 וחצי המחזור אינו סדיר. מופיע פעם אחרי 24 יום ופעם אחרי 30 יום וכד'.
    אנו מעוניינים לצאת לנופש בחודש אוגוסט, ואני חוששת שהיא תקבל בדיוק באותו זמן.
    מה ניתן לעשות - והאם כדאי בגיל כזה להשתמש בכדורים לדחיית מחזור, ואם כן איך ועל איזה כדורים הנך ממליץ.
    גם כך בשל גילה הצעיר היא קבלה את נושא המחזור בצורה די קשה נפשית וכשזה פוגע לה בשגרת החיים כמו טיולים, הופעות, בריכה היא פורצת בבכי. אני לא רוצה שתהיה מתוסכלת עקב קבלת מחזור בדיוק בנופש.
    נא עצתך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית מחזור בת 11 וחצי

הוספת תגובה

• לאסתי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    23/05/2009

ראשית אני ממליץ שתקחי אותה לשיחה של "אחד על אחד" ותסבירי לה מה המשמעות של הדימום הוסתי, מדוע הוא מופיע, ומה המשמעות של התבגרות בכלל.
    לדעתי חשוב שבתך תבין שהיא נכנסה לשלב שונה, חדש ומתקדם בחייה. חבל שתקבל שינויים המופיעים בגופה, כמו קבלת וסת, בצורה בלתי נאותה.
    יש בהחלט אפשרות לדחות את הוסת.
    עלייך להועץ ברופא נשים, שאני בטוח שישכיל לתת לה את הטיפול המתאים.
    חופשה נעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו