שלום=]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום=]
    מירית
    22/05/2009

קודם כל שלום =]
    הייתי רוצה לדעת לגבי המדבקה שאמורה להוות אמצעי למניעת הריון, עכשיו שמעתי עליה
    ואני לא בידיוק יודעת ומבינה מה היא אמורה לעשות האם זה מזיק איך אני אמורה לשים אותה מה עושים איתה בכלל, והאם היא יותר טובה מגלולות

ועוד שאלה אם אני אלך לרופא ואקח גלולות בלי שאמא שלי תדע אז יכולים ליראו עליי זה משפיע על מצבי רוח וכאלה יבינו שאני שונה או שאפשר להסתיר את זה ואפחד לא ידעע ...

רציתי לשאול גם האם צריך ללכת לרופא המשפחה על מנת לקבל הפנייה לגניקולוג..
    או שאני פשוט קובעת תתור אצל רופא הנשים ..והאם הם יכולים לספר להורים,,,,

תודה מראש =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום=]

הוספת תגובה

• אגב אני בת 16

מירית
    22/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל = שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    23/05/2009

1. מדבקה למניעת הריון מתפקדת כגלולה לכל דבר וענין. ההבדל הוא בצורת השימוש. בגלולות ההורמון נספג דרך המעיים, בעוד שבמדבקה ההורמון נספג דרך העור.
    את המדבקה שמים על הבטן או הישבן, והיא אינה מזיקה.
    יחד עם זאת את חייבת לפנות לרופא נשים על מנת לקבל את המרשם , ולקבל הסבר מלא על השימוש ועל תופעות הלואי.
    2. אין בשימוש בגלולות השפעה על ההתנהגות ו/או הצורה החיצונית, כך שאף אחד לא יראה שמשהוא השתנה.
    3. אין צורך לקבל הפניה מרופא משפחה. את יכולה לפנות ישירות לרופא נשים.
    4. זכותך לבקש מן הרופא שלא ליידע את ההורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו