שאלות להבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות להבנה
    מירב
    25/05/2009

שלום

בחודש 3/09 התחלתי ליטול גלולות פמינט.
    קיבלתי מחזור ב-17/4/09 ויומיים אחרי שהסתיים המחזור - 21/4/09 קיימתי יחסים לא מוגנים עם חבר שלי ולקחתי למחרת פוסטינור מתוך חשש. פספסתי באותו חודש את הגלולה של היום ה14 ולכן לא קיימנו בכלל יחסים. קיבלתי מחזור בזמן 15/5/09. המחזור שלי בד"כ לא מלווה בדימום רב ונמשך בדכ יומיים שלושה כאשר הפעם הוא נמשך יום וחצי בערך עם דימום ביום ה1 והפרשות חומות (כמו בכל חודש). הבנתי שפוסטינור יכול לשבש כך.
    נשאלת השאלה האם אישה שנקלטת להריון בחודש ה1 מקבלת מחזור גם אם היא עם גלולות או שלא מקבלת בכלל וכך יכולה להידלק לה נורה אדומה?
    האם נכון הדבר שגלולות מייצרות מחזור דמיוני ומצד שני "מבטלות" את תהליך הביוץ?
    בנוסף רציתי לדעת אם קיימתי יחסים לא מוגנים אחרי סיום הוסת (5 ימים מתחילתו יומיים מסיומו), ולקחתי פוסטינור האם אני מוגנת מהריון לא רצוי? אציין כי לא קיימתי יחסים מאותה פעם במהלך אותו חודש.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות להבנה

הוספת תגובה

• ללחוצה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    25/05/2009

הצלחת לבלבל אותי לחלוטין.
    אם יש שאלה של הריון, עלייך לרכוש בדיקת הריון בבית המרקחת.
    לגבי יחסי המין לא הבנתי. האם המשכת עם הגלולות או לא?
    אם כן את מוגנת כל החודש. גם בזמן הפסקת הגלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו