מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת...דנה25/05/2009
שלום! אני מתנצלת על כך שהשאלה שלי היא קצת ארוכה ומורכבת אך אני לא יודעת מה לעשות וזאת הדרך היחידה שלי למצוא תשובה!
אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים, התחלנו לקיים יחסי מין לפני חצי שנה והכל היה בסדר גמור. לפני חודשיים התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון.
לפני כשבועיים וחצי החלטתי שאני רוצה להוריד את כל השיערות למטה בשעווה, וכך עשיתי. יומיים לאחד מכן קיבלתי מחזור ושמתי תחבושת, שיצרה חיכוך עם העור וגרמה לדלקת בעור (כך טענה הרופאת נשים) ויובש מלווה בגירוי וצריבות שהקשה עלי לתפקד כרגיל. לאחר שנגמר לי המחזור ניסיתי לקיים יחסי מין עם חברי ללא הצלחה, כשהייתה חדירה נוצרו לי תוך כדי כאבי תופת וצריבות כואבות ושניה לאחר מכן התחיל לרדת לי דימום רב וצורב. הלכתי לרופאת נשים שאמרה לי שהכל בגלל שהורדתי שיערות, דבר שנשמע הגיוני לגבי איבר המין בחוצה לו, אבל לא עונה לי על השאלה בקשר לצריבות הפנימיות. היא נתנה לי משחה (פוליקוטן) למריחה חיצונית, נתנה לי כדור לבליעה חד פעמית (מכיוון שבנוסף יש לי הפרשות צהובות בעלות ריח רע) ונתנה לי בנוסף ג'ל וגינלי (זידובל) לשימוש במשך 5 ימים. הייתי בטוחה שהדבר יעזור בעקבות כך שלא היו לי כאבים כלל והצריבות והגירויים בעור פסקו. אך אתמול, יומיים אחרי סוף הטיפול, ניסיתי לקיים יחסי מין עם חברי אך הפעם כמו קודם היו לי את אותם הכאבים בזמן החדירה ולאחר מכן ירד לי אפילו יותר דם מהפעם הקודמת. וההפרשות הצהובות בכלל לא פסקו. הדבר מייאש אותי ואף מדאיג וגורם לחששות רבות. הרופאת נשים לא עוזרת לי כלל, מה לדעתך הסיבות שזה קורה? ומה אני צריכה לעשות בכדי להמשיך לתפקד כמו קודם?
שוב סליחה על השאלה הארוכה, אני אודה לך מאוד אם תעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי להשתמש בטבליות ויטמין C
אביבית26/05/2009לנרתיק, לא זוכרת את השם, תשאלי בסופר פארם. אני השתמשתי בהן כשהיה לי זיהום בנרתיק וזה פתר לי את הבעיה (הפרשות וריח "דגי"). זה שומר על החיידקים הטובים בנרתיק ומחסל את הזיהום. לגבי הצריבה החיצונית, אני מאמינה שזה יעבור ברגע שיצמחו לך שוב שערות הערווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיואשת שלום,
ד''ר יעקב אורבך27/05/2009השאלה אומנם ארוכה, אך התשובה קצרה.
עלייך להבדק על ידי רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?