מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה...ילדה10/06/2009
שלום =]
יש לי שאלה חשובה מאוד ואני נורא לחוצה אם תוכלו לעזורל י אשמח.
אז ככה אני בת 16 ואני מתמודדת עם המחזור שלי מכיתה ז' לערך שלוש שנים .
מאז ומעולם המחזור שלי היה שלושה ימים ואולי ארבעה וחמישה אך לא מעבר לכך.
תמיד היו ל יאבים נוראיים ולא ידעתי כיצד להיתמודד איתם אך הייתי לוקחת אקמול או אופטלגין וממתינה בלאת ברירה .
אבל בשנה האחרונה מחודש לחודש הכאב הופך גרוע יותר ויותר וזוה כאב בלתי נסבל שאי אפשר להיתמודד איתו .
ל כך כואב לי כבר שאינני מסוגלת לזוז ואפילו האקמול או האופטלגין כבר כיעמט ולא עוזרים הם עוזרים אך פחות מבפעמים קודמות ונורא קשה לי עם זה .
זה כואב שאפילו במחזור של החודש הזה [אני עכשיו בחמזור] אני פשוט ישבתי על הריצפה ולא יכלתי לזוז ישבתי ואפילו לבכות לא יכלתי מרוב כאב היו לי פעמים דחופות שהייתי צריכה לפנות לשירותים למתן צואה ואפילו הקאתי פעמיים איני יודעת מזה ואני מאוד מודאגת.
קראתי באינטרנט על כאבי מחזור וכאלה דברים וראיתי משהו שניקרא דיסמנוראה והיו שם כמה תסמינים שמאפיינים את מה שחוויתי כמו למשל הקאות עייפות שילשולים כאבי ראש כאבי שדיים וכדו'...
איני יודעת מה לעשות אני מתחנת זהפ שוט בילתי נסבל זה אפילו מעט לאאנושי כך אני מרגישה בבקקשה אם תוכלו הציעו לי משו' שיעזור לי להקל מעט אפילו על הכאב אני על סף ייאוש ואני אובדת עצות בבקשה [אגב פניתיי לאימי כמה וכמה פעמים בקשר ללכת לרופא נשים אך היא טוענת שאני קטנה ולא צריכה נאי חושששת שהיא פוחדת שהוא יתן לי גלולות או לא יודעת מה ושאני אתחיל לקיים יחסי מין אבל זה טיפשי כי אני בסך הכל לא רוצה שיכאב לי לעומת זאת אבי מסכים איתי שאני צריכה ללכת לרופא נשים ]
בבקשה עזרו לי תודה רבה רבה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילדה שלום,
ד''ר יעקב אורבך14/06/2009אני אייני מאמין שאמך לא מסכימה לקחת אותך לרופא נשים......!!!!
ואם זה אומנם המצב לכי לבד!!! יש כל הרבה תרופות ואפשרויות לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?