חשש להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון
    תהילה
    22/06/2009

שלום
    שמי תהילה בת 20 קיימתי יחסי מין היום לפני שעתיים.כעיקרון לפני קיום היחסים קיבלתי מחזור ב10.6.09
    סיימתי מחזור לפני שבוע 7 ימים וקיימתי היום ב-21.6 עם החבר יחסים והוא גמר לי בפנים.
    בדרך כלל אנכנו מקיימים יחסים והוא גומר בחוץ.ולא קורה דבר
    אבל הפעם הוא גמר לי בפנים ואני לא יכולה לקחת פוסטינור כי זה עושה לי רע. ואני מרגישה שזה ממוטט אותי לחלוטין הכדור לכן אני לוקחת סיכון .
    .אחרי כמה זמן אני יכולה לעשות בדיקת היריון ולבדוק עם נכנסתי להריון ?אחרי שבוע אני יכולה לבצע כבר תבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון

הוספת תגובה

• תשובה

מבולבלת
    24/06/2009

אני לא רופא או משהו, אבל במקרה שרוצים לבצע בדיקת הריון צריך לחכות שהמחזור יאחר. בדרך כלל כתוב על הערכות שניתן לקבלתוצאות מדוייקות עוד לפני שהמחזור מאחר, אבל זה עלול לתת לך תשובה לא נכונה. לכן, אם את לא רוצה לבזבז סתם כסף על ערכות, חכי למחזור. אם הוא מאחר לך כבר שבועיים, בצעי את הבדיקה. אני יודעת שזה קשה לחכות שבועיים, אבל זה בהחלט עדיף מאשר לטרטר את עצמך בקניית הערכות האלה. אם את בכל זאת לא מתכוונת לחכות שבועיים ורוצה לבצע את הבדיקה, קני ערכה ובצעי אותה עם השתן של הבוקר.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתהילה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    24/06/2009

בדיקה הריון יכולה לגלות הריון תוך 10 ימים. ממליץ לבצע בדיקה אחרי 12 יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו