כבר לא יודעת מה לחשוב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר לא יודעת מה לחשוב..
    מבולבלת
    24/06/2009

נתחיל בזה שאני בת 17. התחלתי לקיים יחסי מין לפני קצת פחות מחודשיים. אמצעי המניעה היחיד שאני משתמשת בו הוא קונדום, ואף פעם לא השתמשתי בגלולות.
    ביום שאיבדתי את בתוליי, הפרטנר שלי גמר בתוכי, וכתוצאה מכך מצאתי את עצמי קונה פוסטינור new. לא היו לי תופאות לוואי לאחר נטילת התרופה, והמחזור האחרון שלי הגיע בתאריך 5.5.09 ונגמר בתאריך 10.5.09, והוא הגיע מספר ימים אחרי נטילת התרופה.
    בתאריך 31.5.09 היה לי מקרה של "משגל נסוג", והפרטנר גמר בחוץ. הוא הוציא את האיבר שלו והפליטה התרחשה אחרי 5 שניות בערך. באותו היום היו לי דימומים מועטים ורצתי כל שנייה לשירותים. גם יום אחרי זה היו לי את הדימומים המוזרים האלה..מין דימומים כאלה שיש הרגשה כאילו את מלאה בשתן, אבל כשאת סוף סוף נכנסת לשירותים יוצא קצת שתן. אחרי שקראתי באינטרנט מה יכולה להיות הסיבה, הסקתי מכך שאני לא קונה שוב פוסטינור. גם קראתי שהעובדה שנטלתי כבר פוסטינור בעבר מקטינה לי את האחוזים להיכנס להריון. לא בטוחה שזה באמת נכון, אבל ככה קראתי. בכל מקרה, הדימומים הפסיקו לי אחרי יום יומיים, ואין אפילו זכר מהם. ב-8.6 שוב היה משגל נסוג. אבל הפעם לא היו דימומים אחרי המשגל...מה שכן, התחילה לי פטרת הנרתיק, העניין טופל, ותוך בערך שבוע וחצי של טיפול בתכשירים נגד פטריות, הפטריה נעלמה. אני כבר כמה ימים בלי הפטריה. מאז אותו היום (8.6) לא קיימתי יחסים אפילו פעם אחת, וגם אחרי אותה הפעם לא לקחתי פוסטינור.
    עד עכשיו לא קיבלתי מחזור. לפני שאיבדתי את הבתולים אף פעם לא היה לי מחזור סדיר, והוא תמיד בא באיחור - לפעמים איחור של כמה ימים, לפעמים איחור של למעלה משבוע או שבועיים.
    מאז אותם הפעמים עבר מספיק זמן כדי לקנות ערכת הריון ביתית. אז קניתי ערכה (מקלון הזהב, אם זה חשוב). עשיתי אתה בדיוק כפי שהיה כתוב בהוראות, ולמרות כל החששות והתחושות האלה של "אין, אני בטוח בהריון" - יצא שלילי. זה סוג של הרגיע אותי, אבל עברו 3 ימים מאז שערכתי את הבדיקה, ועדיין לא קיבלתי מחזור. מה שכן, יש לי מין הפרשות לבנות סמיכות כאלה של לפני-מחזור. אני זוכרת את ההפרשות האלה. היה לי אותם עוד בסמוך לקבלת המחזור לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין..

אני עדיין מחכה למחזור (שיגיע כבררר!!) ואני לא ממהרת לקנות עוד בדיקה. עוד משהו שקראתי הוא שלבנות שאין להן מחזור סדיר ו\או שהן לא בסוף גיל ההתבגרות - צריך לחכות לפחות חודש, ורק אז לערוך את הבדיקה. וגם קראתי שלא מומלץ לשתות הרבה 3 שעות לפני הבדיקה. על סמך שתי ה"עובדות" האלה אני יכולה להסיק שאני כן בהריון, למרות מה שהבדיקה הראתה: 1. שתיתי מספר כוסות מים כשעתיים לפני הבדיקה, 2. לא עבר חודש. אבל עברו שבועיים, אם לא יותר.

אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעתכם ובעצתכם מה לעשות בהמשך.
    מצטערת על הפוסט הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא יודעת מה לחשוב..

הוספת תגובה

• למבולבלת שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    24/06/2009

ממש ארוך!!!! אבל התשובה קצרה.
    גשי לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו