שלום. כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום. כמה שאלות.
    צוללת אדומה
    24/07/2009

אני לא מצליחה למצוא את פתח הנרתיק. אם אני מנסה להחדיר לשם אצבע או טמפון אני נתקלת במחסום ולא מצליחה לדחוף את זה הלאה. אני לא יודעת אם זה בגלל שאני פשוט לא מכניסה את האצבע למקום הנכון, או שזה שריר כלשהו... גם כשאני מאוננת, אני עדיין מאוננת כמו ילדה (ע"י חיכוך של האצבעות באזור הכללי, ולא ע"י חדירה) כי אני לא מצליחה להחדיר את האצבע ולא מצליחה להתגרות מהחדירה. זה מרגיש לי בעיקר לחוץ ולא מהנה.
    היתי מאוד רוצה כבר לפתור את הבעיה הזאת, כי היא מפריעה לי ביום יום בתפקוד הזוגי. אם אני לא מכירה את הגוף שלי מספיק טוב, אני לא מסוגלת לתת לאף אחד להיכנס אלי. מה הדרך הכי טובה ללמוד? איך אני יכולה למצוא את הפתח ולגעת בו בצורה נכונה?
    הבנתי גם שיש עניין של שפתיים חיצוניות ופנימיות. אצלי צד אחד של השפתיים הפנימיות גדול יותר ובולט החוצה קצת. האם זה טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום. כמה שאלות.

הוספת תגובה

• ועוד הערה

צוללת אדומה
    24/07/2009

אני לא בתולה. המחסום שאני נתקלת בו כשאני מנסה להחדיר הוא לא קרום בתולין.
    כדי שלא תהיה אי הבנה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצוללת אדומה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    25/07/2009

לא אמרת שלא ,ואני מניח שאת מקבלת וסת, נכון?
    אם כך יש פתח בנרתיק. שימי מראה בן הרגליים פשקי את השפתיים ואז תראי את פתח הנרתיק.
    אין שום סיבה שלא תצליחי להכניס אצבע דרך הפתח, אם תעשי זאת לאט ובעדינות.
    בהצלחה.
    לגבי השפתיים, אין לדבר שום משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו