החלפת סוג גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת סוג גלולות
    דפנה
    28/07/2009

אני בת 17 וחצי ולוקחת גלולות מסוג מסויים בקביעות, אבל אני מתגייסת בקרוב ושמעתי שבצבא נותנים במרפאה גלולות בחינם אבל מסוג אחר. האם זה יהיה בסדר להחליף בפתאומיות סוג גלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת סוג גלולות

הוספת תגובה

• אני קיבלתי בחילה

שירי
    29/07/2009

אני שגם לקחתי גלולות בגלל שהייתי צריכה לסדר את המחזור, הוחלף לי בצבא והיו לי כל הזמן בחילות והקאתי, עד שהרופא אמר לי לחזור לגלולות הקודמות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היה סיפור דומה

שירית
    29/07/2009

היי דפנה, אני לקחתי תמיד גלולות פמינט ולפני חודש כשהתגייסתי אמרו לי שבצבא נהגו לתת פמינט אבל שינו את זה ונותנים משהו אחר. אני לא הסכמתי להחליף גלולות כי הפמינט ממש טובות לי לכאבי המחזור ואז אמרו לי שאפשר לקבל מרופא היחידה קופון לרכוש פמינט בחפיסה הכוללת 3 חבילות (לשלושה חודשים) והעלות זה 69 ₪, כלומר 23 ₪ לחבילה של חודש שזה מאוד משתלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר ולכולם

דפנה
    30/07/2009

אני אשקול את כל מה שאמרתם וגם אתייעץ עם הרופאת נשים שלי בכל מקרה... אבל לגבי המירשם בצבא, אני פשוט צריכה לגשת לרופא הצבאי במרפאה בבסיס? או לרופא נשים צבאי חיצוני?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדפנה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    30/07/2009

אין בעיה בהחלפת גלולות, אם הגלולות החדשות אינן מפריעות או גורמות לתופעות לואי.
    אני מאחל לך שרות קל ונעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו