מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מוזרות אחרי וסת מוזרהדנה08/08/2009
שלום דוקטור.אני בת 19, לא בתולה.
במשך חצי שנה לקחתי גלולות מסוג פמינט, ובגלל שראיתי שמאז שהשתמשתי בגלולות, התחילו לי כאבים בחדירה+צריבה נוראית. הפסקתי עם הגלולות לפני כחודשיים בערך והצריבה נעלמה לחלוטין, אומנם נשארו כאבים בחדירה אבל פחות, נראה לי.
אחרי שסיימתי את החפיסה האחרונה של הגלולות קיבלתי וסת כרגיל...אחרי כמה ימים קיימתי יחסי מין עם בן זוגי ונקרע הקונדום- לכן לקחתי פוסטינור, ואחרי 4 ימים התחיל לי דימום כתוצאה מנטילת הפוסטינור..לאט לאט הדימום הפך לוסת רגילה שהקדימה לי בשבועיים...אחרי 25 יום..קיבלתי שוב וסת רגילה לגמרי, עם כאבי בטן חזקים (כמו תמיד) ודימום רב מאוד (כרגיל). אחרי 25 יום בדיוק קיבלתי שוב וסת- הפעם היא התחילה בהפרשות חומות שנמשכו כיומיים..ורק לאחר מכן הפכו לוסת רגילה, אבל הוסת לא היתה ממש רגילה- כלומר, היה דימום בינוני, ולא דימום רב כמו שאני רגילה אליו..ואחרי 4 ימים הדימום פסק. היום- 8 יום אחרי התחלת הוסת האחרונה הבחנתי בהפרשה שקופה-לבנה (ואולי קצת צהובה) ג'לית כזו..ההפרשה לא מריחה רע ולא מגרדת...והבנתי שזה גם יכול להיות הביוץ שלי..אך אני עדיין לא שקטה...אני אלך שבוע הבא לרופאת נשים. בינתיים, מה זה לדעתך?
תודה רבה וסליחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך09/08/2009אחרי הפסקה של גלולות הוסת חוזר להיות מה שהיה לפני התחלת הטיפול. אני מניח שעד אז הדימום הוסתי לא היה בדיוק סדיר ולכן הכל חוזר להיות מה שהיה.
אם לא היית הולכת להבדק הייתי ממליץ על בדיקה.
אני משוכנע שבזמן הבדיקה הרוםא יסביר לך את כל התופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה אחרונה בבקשה :
דנה10/08/2009האם לדעת הפרשה שקופה- לבנה (ואולי קצת צהובה) עשוי להיות הפרשה נורמלית בתקופת המחזור? או שתמיד הפרשה כזאת מרמזת על דלקת\פטריה או בעיה כלשהיא ?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך12/08/2009הפרשה נרתיקית אינה בעייתית, ומחויבת המציאות. בעיה קיימת רק אם יש גרד, כאב במגע מיני או ריח לא נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)