הפרשות מוזרות אחרי וסת מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות מוזרות אחרי וסת מוזרה
    דנה
    08/08/2009

שלום דוקטור.אני בת 19, לא בתולה.
    במשך חצי שנה לקחתי גלולות מסוג פמינט, ובגלל שראיתי שמאז שהשתמשתי בגלולות, התחילו לי כאבים בחדירה+צריבה נוראית. הפסקתי עם הגלולות לפני כחודשיים בערך והצריבה נעלמה לחלוטין, אומנם נשארו כאבים בחדירה אבל פחות, נראה לי.
    אחרי שסיימתי את החפיסה האחרונה של הגלולות קיבלתי וסת כרגיל...אחרי כמה ימים קיימתי יחסי מין עם בן זוגי ונקרע הקונדום- לכן לקחתי פוסטינור, ואחרי 4 ימים התחיל לי דימום כתוצאה מנטילת הפוסטינור..לאט לאט הדימום הפך לוסת רגילה שהקדימה לי בשבועיים...אחרי 25 יום..קיבלתי שוב וסת רגילה לגמרי, עם כאבי בטן חזקים (כמו תמיד) ודימום רב מאוד (כרגיל). אחרי 25 יום בדיוק קיבלתי שוב וסת- הפעם היא התחילה בהפרשות חומות שנמשכו כיומיים..ורק לאחר מכן הפכו לוסת רגילה, אבל הוסת לא היתה ממש רגילה- כלומר, היה דימום בינוני, ולא דימום רב כמו שאני רגילה אליו..ואחרי 4 ימים הדימום פסק. היום- 8 יום אחרי התחלת הוסת האחרונה הבחנתי בהפרשה שקופה-לבנה (ואולי קצת צהובה) ג'לית כזו..ההפרשה לא מריחה רע ולא מגרדת...והבנתי שזה גם יכול להיות הביוץ שלי..אך אני עדיין לא שקטה...אני אלך שבוע הבא לרופאת נשים. בינתיים, מה זה לדעתך?

תודה רבה וסליחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדנה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    09/08/2009

אחרי הפסקה של גלולות הוסת חוזר להיות מה שהיה לפני התחלת הטיפול. אני מניח שעד אז הדימום הוסתי לא היה בדיוק סדיר ולכן הכל חוזר להיות מה שהיה.
    אם לא היית הולכת להבדק הייתי ממליץ על בדיקה.
    אני משוכנע שבזמן הבדיקה הרוםא יסביר לך את כל התופעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! שאלה אחרונה בבקשה :

דנה
    10/08/2009

האם לדעת הפרשה שקופה- לבנה (ואולי קצת צהובה) עשוי להיות הפרשה נורמלית בתקופת המחזור? או שתמיד הפרשה כזאת מרמזת על דלקת\פטריה או בעיה כלשהיא ?

המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    12/08/2009

הפרשה נרתיקית אינה בעייתית, ומחויבת המציאות. בעיה קיימת רק אם יש גרד, כאב במגע מיני או ריח לא נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו