מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות היום שאחרי-דחוף!!!מיכל25/08/2009
שלום,
חבר שלי ביצע חצי חדירה (כנראה) ויש לי הפרשות חומות רציתי לדעת:
א. האם זה אומר כי קרום הביתולין שלי נקרע?
ב. לבחור יש שפיכה מוקדמת , בהנחה שעדיין קיים קרום בתולין וביצענו את "החצי חדירה" האם אני יכולה להכנס להריון מכך?
ג. עד כמה מסוכנת גלולת היום שאחרי והאם לעניות דעתכם אני צריכה לקחת אותה...
בבקשה תענו לי בהקדם
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת היום שאחרי
ד''ר אורלי גולדשטיק25/08/2009שלום מיכל,
המושג "חצי חדירה" לא כל-כך מובן לי......
אם היו יחסי מין, אפילו חלקיים, ואם היתה פליטה של זרע בפתח הנרתיק או בתוכו את עלולה להרות. אם זה המצב, אני ממליצה לך לקחת POSTINOR (נמכר בבתי המרקחת ללא מרשם רופא) קרוב ככל האפשר למועד המגע המיני הבלתי מוגן. הסיכונים הכרוכים בהריון בלתי רצוי גדולים בהרבה מהסיכונים בנטילה חד פעמית של פוסטינור.
פני לרופא נשים כדי לקבל יעוץ בנושא אמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי- דחוף
מיכל25/08/2009לא עדיף ללכת קודם כל לבדיקה אצל רופאת נשים ,שתבדוק לי אם אני עדיין בתולה
או שעדיף לקחת ישר את הכדור?
בנוסף, שמעתי שהכדור מאוד מסוכן, מהבחינה הזו שקשה להכנס אח"כ להריון , הוא עושה גידולים בשחלות והריון חוץ גופי.
אם כל האקט המיני קרה אתמול בלילה הכדור אפקטיבי אם אקח אותו בשעות הבוקר (היום)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אורלי גולדשטיק25/08/2009מיכל,
גם אם את עדיין בתולה והיתה שפיכה של זרע בפתח הנרתיק, עלול להיווצר הריון.
כמו שכתבי בתשובתי הקודמת, הסיכון בנטילה חד פעמית של פוסטינור קטן בהרבה מהסיכון של הריון בלתי רצוי.
היעילות של פוסטינור יורדת ככל שעובר הזמן. אם תיקחי היום בבוקר זה מצויין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
מיכל25/08/2009הבחור שהייתי איתו אמר לי שיש לו שפיכה מוקדמת אבל הוא לא בטוח 100% שבאמת באותו רגע הייתה שפיכה (לטענתו לא מרגישים שפיכה מוקדמת), השאלה שלי האם אני עדיין צריכה ללכת לקנות את הגלולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה שלי- דחוף
מיכל25/08/2009לא עדיף ללכת קודם כל לבדיקה אצל רופאת נשים ,שתבדוק לי אם אני עדיין בתולה
או שעדיף לקחת ישר את הכדור?
בנוסף, שמעתי שהכדור מאוד מסוכן, מהבחינה הזו שקשה להכנס אח"כ להריון , הוא עושה גידולים בשחלות והריון חוץ גופי.
אם כל האקט המיני קרה אתמול בלילה הכדור אפקטיבי אם אקח אותו בשעות הבוקר (היום)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?