מחזור וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור וגלולות
    מודאגת
    25/08/2009

שלום,
    אני בת 18, נערכו לי בדיקות דם כלפני חודש והתוצאות שיצאו הצביעו על חוסר בברזל. הרופא משפחה נתן לי כדורים ושמם פולקס. אני לוקחת אותם מידי חודש וגם התחלתי לקחת גלולות בשם פמינט כבר חודשיים. אני לוקחת את שניהם כל לילה אחד אחרי השני. שמתי לב שביום האחרון שסיימתי מחזור חודש שעבר (29.7) והוא היה אמור להסתיים סופית הוא לא ממש הסתיים. המחזור נמשך וזה לא היה מחזור רגיל (מן דימום חום-שחור כזה וללא כאבים של מחזור רגיל) והוא נמשך כמשך כל יום במשך חודש עד שקיבלתי את המחזור הבא (23.8) האם זו תופעה נורמלית ושכיחה? או שעלי להפסיק את הכדורים כי הם אלה הגורמים לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור וגלולות

הוספת תגובה

• דימום בחפיסות הראשונות של הגלולה

ד''ר אורלי גולדשטיק
    26/08/2009

שלום רונית,
    כפי שכתבתי לפני מספר ימים, דימום לא רגיל במהלך 3-4 חפיסות ראשונות של הגלולות הינו שכיח (נפוץ). המשיכי לקחת את הכדורים כפי שנרשמו לך. אם את מודאגת, את תמיד יכולה לפנות ליעוץ אצל רופא הנשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו