מחזור מדאיג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מדאיג
    מודאגת
    03/09/2009

לא מזמן כתבתי לך שאני לוקחת גלולות פמינט וגם פולקס. יש לי מחזור כבר שבועיים רצוף אחרי שסיימתי את החפיסה השלישית של פמינט, והמחזור הזה מונע ממני לעשות פעילויות רבות כגון ללכת לבריכה, יחסי מין, וגם סתם לא נוח לי לצאת מהבית כשאני במחזור. אני מודאגת מאוד ומתי המחזור הזה אמור להסתיים? (כל המחזורים הרגילים שלי נמשכים כמשך שבוע בלבד) אני רוצה לחזור לשיגרה היום יומית שלי וזה שאני במחזור כבר חודשיים רצופים בלי הפסקה מכביד עלי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מדאיג

הוספת תגובה

• למודאגת שלום

ד''ר אורלי גולדשטיק
    03/09/2009

אם עברו כבר 3 חודשים מתחילת הגלולות והדימומים עדיין לא היסתדרו, פני לרופא הנשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור מדאיג

מודאגת
    03/09/2009

ב2 החפיסות הראשונות של פמינט הדבר לא היה לי.. רק באמצע החפיסה השלישית שקיבלתי את המחזור הוא נמשך לי כבר חודשיים רצופים. מתי אני אמורה לדאוג? ולא הבנתי את תשובתך, אם המחזור ממשיך ברצץ עד החודש השלישי סימן לפנות לרופא הנשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

מודאגת
    03/09/2009

ברצף*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו