כאבים בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בנרתיק
    בר
    04/09/2009

בת 16.
    יש לי בנרתיק מן גוש עור כזה בדיוק באמצע, עכשיו אני לא יודעת אם זה נורמלי או לא, כשאני עומדת מול המראה ומנסה להבין מה זה, אני לא רואה את החור של הנרתיק כמו שהבנתי שאמורים לראות.
    כשני מנסה להחדיר טמפון, זה פשוט לא מצליח וזה כ"כ כואב עד בכי, (ולא, אני יודעת שזה הנרתיק, כבר שאלו אותי אם אני בטוחה שזה לא חור אחר.)
    כל העניין קצת מלחיץ אותי, כי החיים שלי יהיו נוחים הרבה יותר אם הייתי יכולה להשתמש בטמפונים וגם כי העובדה שזה שם מלחיצה.
    אני מקווה שתוכלי לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בנרתיק

הוספת תגובה

• כאבים בנרתיק

ד''ר אורלי גולדשטיק
    05/09/2009

שלום בר,
    אני בטוחה שאפשר לעזור לך !!!
    כדי לקבל את העזרה עלייך לפנות לבדיקה אצל רופא או רופאת נשים (היסתכלות חיצונית על פתח הנרתיק) .
    אין אפשרות לעשות אבחנה מהימנה ומקצועית דרך הפורום.
    מקווה שעזרתי מעט בכל זאת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

בר
    06/09/2009

יש אפשרות לקבוע תור וללכת לבד? כאילו בלי הורים? קצת מביך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה!

ד''ר אורלי גולדשטיק
    06/09/2009

אפשר לקבוע תור וללכת לבד, לפחות לשוחח עם הרופאה.
    בהמשך, אולי יהיה צורך בנוכחות של אמא במרפאה (לא בהכרח בבדיקה עצמה), תלוי במצב ובמה שהרופאה תגיד לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו