שאלה-מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-מחזור
    דחוףףףף
    05/09/2009

זאת אני שכתבתי לך על כך שהמחזור מאחר י. ואני רוצה לשאול אותך מה אני צריכה לעשות במקרה כזה? המחזור שלי סדיר ברוך ה' ומגיע כל 31 יום,ועכשיו כבר היום ה34 ועדיין אין.
    אני לא מקיימת יחסי מין. אני הייתי בחו''ל החופש ויכול ליהיות שזה הפריע? ועם לא אז מה היא הסיבה לכך שהמחזור מאחר?
    הרי אני כבר בת 17 וקיבלתי בפעם הריאונה בגיל 13 והוא תמיד היה סדיר,ופתאום הוא מאחר.?
    ולא ירדתי במשקל ולא היה שום דבר לא שגרתי. הכל בול כמו בחודשים הקודמים.
    אבל בגלל שהייתי בחו''ל אז כל ההכנה של הגוף למחזור ''נדחתה'' נראה לי,בגלל שכל ההפרשות שיש לי והפצעונים שהיו אמורים לבוא בזמן שהייתי בחול לא היו ורק כשחזרתי לארץ אז אחרי כמה ימים הופיעה ההפרשה והפצעונים.
    ויש לצייין שלפני כל מחזור יש לי הפרשות לבנות כאלה,ויוצאים לי המון פצעונים. והחודש יש המון פצעונים והמון הפרשה לבנה. ועם הזמן ההפרשה נעלמת(כל יום פחות ופחות). ולפני כל מחזור יש לי כאבים והחודש אני בכלל לא מרגישה כאבים.
    בבקשה תעני לי אני ממש דואגת. מה אני צריכה לעשות? האם אני צריכה לדאוג? או שבכלל לא לדאוג ולהירגע?
    וכמה זמן אני צריכה לחכות?
    והאם הוא עוד יבוא?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-מחזור

הוספת תגובה

• מחזור

ד''ר אורלי גולדשטיק
    05/09/2009

שלום,
    אם התחלת לקיים יחסי מין, אני ממליצה לך לבצע בדיקת הריון בשתן (אפשר לקנות בבית מרקחת). אם הבדיקה שלילית (כלומר אין הריון), או שמעולם לא קיימת יחסי מין, המתיני בסבלנות, המחזור יגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרי כתבתי לך כמה וכמה פעמים שאני לא

דחוףףףף
    06/09/2009

הרי כתבתי לך כמה וכמה פעמים שאני לא מקיימת יחסי מין!
    וממה זה יכול ליהיות?
    והאם את בטוחה שהוא יגיע?
    וכמה זמן עליי לחכות?
    והאם אני לא אמורה לדאוג?

בבקשה תעני לי על כל השאלות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ אישי

ד''ר אורלי גולדשטיק
    06/09/2009

מטרת הפורום הינה לתת מידע כללי.
    כדי לקבל יעוץ אישי מפורט עליך לפנות לרופא או רופאת הנשים שלך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו