שאלות שמאוד מדאיגות אותי,צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שמאוד מדאיגות אותי,צריכה עזרה
    נופר
    13/09/2009

1.שבן זוגי יורד לי אחרי כמה דקות (בגלל הרטיבות )הוא טוען שיש קצת ריח לא נעים
    זה נורמלי ? (יש לי הפרשות בצבע צהוב עדין עדין,וריח לא נעים משמה.לא ריח חזק.בגלל דלקות ממושכות בשתן אני על אנטיביוטיקה במשך 3 חודשים )
    2. גם כשאני יורדת לבן זוגי אז יוצא קצת טיפות לפני השפיך ויש לו גם קצת ריח לא נעים.
    זה נורמלי?
    3. חבר שלי לא יכול לשכב כמה פעמים ביום,ולכן קבע תור לסקסיולוג ( הוא חייל )
    יכול להיות שגם פה יש איזה שהוא בעיה ?
    והסקסיולוג באמת עוזר,כיאלו זה באמת עוזר ויכול לגרום לכך שהוא יכול לשכב כמה פעמים ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועם זה חשוב אני בת 18

נופר
    13/09/2009

*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות מאיבר המין

ד''ר אורלי גולדשטיק
    13/09/2009

לנופר שלום,
    הפרשות מאיבר המין של האישה יכולות להיות הפרשות רגילות (תקינות) או הפרשות דלקתיות (בגלל פטריות או חיידקים או טפילים). אין אפשרות לתת אבחנה בפורום, ועלייך לפנות לבדיקה של רופא נשים.
    לגבי הפרשה מאיבר המין של בן הזוג: ייתכן שמדובר בנוזל הזרע (יש פליטה של מעט נוזל זרע במהלך המגע המיני עוד לפני האורגזמה) אבל גם אצל בן הזוג ייתכנו הפרשות מאיבר המין שמקורן בזיהום. אם יש לבן הזוג הפרשה מאיבר המין שלא בעת מגע מיני, עליו להיבדק (ע"י רופא המשפחה או רופא עור או אורולוג).
    לגבי הסקסולוג - אינני יודעת לענות לך, עליכם לפנות לברר מה מקור הבעיה (אולי ציפיות מוגזמות? אולי משהו אחר?).
    בהצלחה לשניכם ביחד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

נופר
    13/09/2009

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו