איך להפסיק ליטול גלולות דיאנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק ליטול גלולות דיאנה?
    רותם
    15/09/2009

שלום, אני בת 16 וחצי ונוטלת כבר דיי הרבה זמן גלולות דיאנה לסידור המחזור (ולריפוי האקנה), אך אני רוצה להפסיק ליטול אותן. מהי הדרך הבטוחה ביותר להפסיק ליטול אותן, כדי לא לערער את מערך ההורמונים בגוף? והאם האקנה יתגבר כשאפסיק ליטול אותן?
    בתודה =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה קורה אם מפספסים ומתחיל מחזור?

מירי
    15/09/2009

אני לוקחת גלולות ויצא ששכחתי יומיים ברציפות (כניראה) לקחת. ביום השלישי לקחתי כרגיל וברביעי התחיל לי דימום (מחזור?)
    האם להמשיך לקחת (לא מזמן סיימתי מחזור), או שכבר להמתין שיסתיים?
    תודה
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום כששוכחים לקחת גלולות

ד''ר אורלי גולדשטיק
    16/09/2009

שלום מירי,
    את מתארת מצב שבו שכחת לקחת שתי גלולות ובהמשך הופיע דימום.
    אני מבקשת להדגיש שאינך מוגנת מהריון מהלך החפסיה הנוכחית !!! עליך להקפיד להישתמש בקונדום עד סיום החפיסה.
    אני מציעה שתמשיכי לקחת את הגלולות כסידרן (לא לשכוח), וההמשך כרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות לטיפול באקנה

ד''ר אורלי גולדשטיק
    16/09/2009

שלום רותם,
    גלולות דינאה ניתנו לך על מנת לטפל באקנה, ובאותה הזדמנות גם לסדר את המחזור.
    הגלולות עובדות רק כשלוקחים אותן, וכאשר תפסיקי המערך ההורמונאלי שיהיה בגוף שלך יתבסס רק על ההורמונים שאותם את מייצרת בעצמך, ללא תוספות מבחוץ. כתוצאה מכך, המצב יחזור להיות כפי שהיה לפני שהתחלת להישתמש בגלולות.
    אם את מעוניית להפסיק אני מציעה שתתייעצי לפני כן עם הרופא המטפל בך.
    בכל אופן סיום טיפול מתבצע בסיום החפיסה (פשוט לא מתחילים חפיסה חדשה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה =] אבל..

רותם
    22/09/2009

בעיקרון המחזור שלי לא סדיר, יותר נכון אפשר להגיד שאין לי מחזור ויש לי גם אקנה. אז בגלל 2 הסיבות האלה התחלתי לקחת גלולות דיאנה. אני רוצה להפסיק ליטול אותן בגלל שאני רוצה לטפל בבעיה עצמה ולא להשתמש בתרופות שכשאני אפסיק לקחת אותן האקנה והמחזור הלא סדיר יחזרו... חשבתי על נטורופתיה או הומאופתיה אבל אני לא בטוחה שזה באמת עובד. מה לדעתך כדאי לעשות?
    בתודה =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שכתבי למעלה

ד''ר אורלי גולדשטיק
    22/09/2009

כמו שכתבתי למעלה,
    כדאי להתייעץ עם הרופא שלך שמכיר אותך ואת כל הפרטים הרפואיים הרלבנטיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה =]

רותם
    22/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו