מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    דניאל
    04/10/2009

אני בת 17 וקבלתי מחזור לראשונה בגיל 15 הבעיה היא שהוא לא היה סדיר אז והוא לא ממש הסתדר מאז ...אפשר כבר לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• מחזור

עינת
    07/10/2009

הלכתי עם בעיה דומה לרופאה שלי והיא פשוט נתנה לי גלולות נגד היריון כדי להסדיר מחזור. היום יש כל מני סוגים, לצעירות נראה לי שיש הרמונט ופמינט, אבל יתאימון לך לפי הגיל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה

דניאל
    07/10/2009

היא בגילי כבר אמור להתייצב המחזור? כי זה ממש מפריע לי
    כמה זמן לוקח להסדיר את המחזור עם גלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל שלום,

ד''ר אשר אייל
    08/10/2009

ניתן לטפל בבעיה אם כי לא חייבים לעשות זאת.
    במידה ואת כבר מקיימת יחסי מין הייתי ממליץ על שימוש בגלולות שיבצעו את העבודה גם במניעת הריון וגם בהסדרת הוסת. בידה ואינך מקיימת יחסי מין עדיין הנושא תלוי בעד כמה אי הסדירות מטרידה אותך או מפריעה לך בתפקוד היומיומי.
    לדעתי התייעצות עם רופא נשים תאפשר לך לקבל החלטה בנידון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

דניאל
    08/10/2009

אני כבר מקיימת יחסי מין עם חבר קבוע אבל אנחנו משתמשים בקונדום ולא חשבנו לעבור לגלולות בנתיים
    אפשר להתחיל לקחת גלולות בהתחלה רק להסדרת מחזור?
    איזה גלולות מתאימות למישהי כמוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו