בלבול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול
    גלית
    27/10/2009

חשבתי שאני אמורה להתחיל לקחת את הגלולות שלי ביום שני ה26.10 בשעה 20:00.
    שכחתי לקחת ונזכרתי למחרת בשש בבוקר (כלומר איחור של 10 שעות).
    כמובן שבאותו יום לקחתי את הגלולה כרגיל בשעה 20:00. לאחר מכן שמתי לב שבכלל הייתי אמורה להתחיל את הגלולות ביום שלישי ושהתחלתי יום לפני (טכנית לא, התחלתי באותו יום שהייתי אמורה פשוט בשש בבוקר ובאותו יום לקחתי גם גלולה בשמונה ).
    מה ההשפעות שיכולות להיווצר מזה? האם אני עדיין מוגנת וזה בסדר שטכנית התחלתי את הגלולות יום לפני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול

הוספת תגובה

• גלולות

ד''ר אורלי גולדשטיק
    28/10/2009

שלום גלית,
    אני מקווה שאת ממשיכה לקחת את כל הגלולות כסידרן, בסביבות שעה 2000.
    אם אכן כך, הרי שאת מוגנת היטב.
    ההשלכה היחידה היא, שאת תסיימי את החפיסה יום אחד לפני מה שאת רגילה, ועלייך להקפיד לזכור להתחיל חפיסה חדשה שוב ביום ב' של השבוע !!

יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה בבקשה!

קרן
    08/11/2009

שלום,

אני תמיד לוקחת גלולה ב-4 בצהריים והיום הייתי תחת כלכך הרבה לחץ שלקחתי גם ב4 (כשהייתי צריכה) וגם ב-7 (כשהייתי בטוחה ששכחתי לקחת).

-האם אני עדיין מוגנת?
    -יכול להיות שבגלל שלקחתי שתי גלולות באותו יום אני הזקתי לעצמי\לרחם שלי?
    -האם אני צריכה להמשיך כרגיל לקחת את הגלולה ב4? או שאני צריכה להתחיל עכשיו מ7?
    -האם אני צריכה לקנות חפיסה חדשה ולהשלים את היום החסר שיהיה לי כביכול מכיוון לקחתי שתי גלולות באותו יום?

המון תודה,
    וסליחה על כל השאלות. פשוט אין לי ממש אל מי לפנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו