חשש מהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהריון
    ד
    04/11/2009

לפני כשבועיים וחצי, קרתה לי תאונה אשר אחריה הייתי זקוקה לפוסטינור. את הפוסטינור לקחתי כשעה לאחר התאונה (הקונדום נשאר בפנים), כרגע עברו כבר קרוב ל3 שבועות כאשר המחזור שלי, אומנם לא סדיר מטבעו, אך היה אמור להגיע כבר לפני כ3-6 ימים..ועדיין אין סימן לו. עשיתי בדיקת הריון לפני כ3 ימים, אך התוצאה יצאה שלילית ועדיין אין סימן למחזור. יש לציין שאני כרגע לא נמצאת בארץ, טסתי לארה"ב לעבוד...ושמעתי ממספר בנות שהמחזור שלהן איחר בשבוע וחצי ואחת לא הגיעה לה במשך 3 חודשים...כך שאני במצב קצת בעייתי...אני לא יודעת מה לחשוב אם הוא מאחר בגלל השינוי או מסיבת יותר רצינית כמו...הריון!!
    אני מניחה שבקשתי היא דבר ראשון הכוונה ודבר שני לשאול, נאמר לי שבדיקת ביוץ יכולה לבדוק הריון גם, כלומר אם יש פס ביוץ, אפילו אחד, לא יכול להיות הריון, האם זה נכון??

אשמח לתשובה במהירות האפשרית, תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהריון

הוספת תגובה

• חשש מהריון

ד''ר אורלי גולדשטיק
    04/11/2009

מציעה לך לבצע בדיקת הריון נוספת (ניתן לקנות ערכת בדיקה בבתי מרקחת בחו"ל) שבוע ימים לאחר הבדיקה הקודמת.
    פוסטינור עלול, לעיתים, לגרום לאיחור של המחזור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו