מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    דונה
    05/11/2009

אני בת 16 ורציתי לשאול מה אני יכולה לעשות שיש לי מחזור רק כל כמה חודשים? פעם אחת היה לי לפני שנה (15 וחצי) ומאז כל חודשיים או שלוש או ארבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• מחזור

קארין
    05/11/2009

המחזור שלך לא סדיר, כדאי שתפני לרופא שיבדוק אותך ובמידה הכל בסדר כנראה תקבלי גלולות שיסדירו לך את המחזור זה מה שנתנו לאחותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות יעזרו

נעמה
    09/11/2009

גלולות נגד הריון עוזרות לסדר את המחזור ואפשר לקחת גם אם לא מקיימים יחסי מין. לי אישית גם היו בעיות של מחזור לא סדיר ורופא רשם לי פמינט בשביל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור כל מספר חודשים

ד''ר אורלי גולדשטיק
    13/11/2009

שלום דונה,
    אני ממליצה לך לפנות לרופא או רופאת נשים לשם בירור הסיבה לאי סדירות של המחזור. הטיפול המתאים ייקבע על פי האבחנה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו