מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה כואבגיא17/11/2009
אני בת 19 וקצת. בזמן המחזור החודשי אני מרגישה שהחזה שלי יותר נפוח וכואב מאשר בשאר החודש.
אחותי הגדולה אומרת שזה גודש (כמו שהיה לה אחרי הלידה).
התחושה מאוד לא נוחה ואני לא אוהבת שהחבר שלי נוגע בי בזמן המחזור בגלל זה.
איך ניתן לטפל בבעיה אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה- הופנתי ע"י פורום אחר
הדר18/11/2009האם גודש בחזה הוא מסוכן? האם יש משהו שמקל על גודש זה?
ביתי סובלת מנימים שיוצאים לה לפני המחזור וכאבים בחזה. חשוב לציין כי ההתפתחות של ביתי היא רגילה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודש בחזה
ענבל18/11/2009אני שנים סבלתי מגודש בחזה שתמיד הופיע קצת לפני ובזמן המחזור. זה כאילו... קצת כאב לי, לא בטירוף, אבל בעיקר גרם להרבה אי נוחות. רק כשהתחלתי ליטול גלולות פמינט נגד היריון, הגודל הזה פחת בהרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם זה מסוכן כאשר יוצאים נימים?
הדר19/11/2009והאם זה מסוכן כאשר יוצאים נימים? האם הגלולות מפחיתות את כל התסמינים ככלל?
מאיזה גיל אפשר להתחיל ליטול גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה
גל22/11/2009נראה לי שגלולות נותנים מגיל מאוד צעיר משהו כמו 14 , יש בנות שלוקחות את זה כטיפול לווסת לא סדירה ועוד הרבה סיבות
גלולות מאוד מפחיתות את התסמינים האלה אצלי עד רמה שזה כמעט ולא קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ד''ר אשר אייל09/12/2009הנימים אינם מסוכנים.גלולות יכולות להקל.גלולות ניתן להתחיל בגיל 12 כפוף להתייעמצות רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודש בחזה
ענבל18/11/2009אני שנים סבלתי מגודש בחזה שתמיד הופיע קצת לפני ובזמן המחזור. זה כאילו... קצת כאב לי, לא בטירוף, אבל בעיקר גרם להרבה אי נוחות. רק כשהתחלתי ליטול גלולות פמינט נגד היריון, הגודל הזה פחת בהרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי
גיא20/11/2009חברה בכיתה שהתחילה לקחת בגיל ממש מוקדם בגלל האקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ד''ר אשר אייל09/12/2009לא ציינת את גילה של ביתך. בדכ הגודש בשדיים( ולא חזה) אינו מסוכן.להקלת הגודש יש מיגוון תרופות,הורמונליות ולא הורמונליות) . ממליץ בדיקת שדיים באולט.סאונד לאיתור המבנה ושלילת גושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר אשר אייל29/11/2009עלידי פניה לר. נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר אשר אייל09/12/2009יש מיגוון טיפולים אפשריים כגון גלולות,משתנים.נר הלילה,אך לא לפני שבודקים .
ד''ר אשר אייל17/12/2009מסטודיניה היא רגישות בשדיים עד כדי כאב. ניתן לטפל במיגוון דרכים למשל על ידי גלולות,פרילאק,אך ראשית יש להיבדק ע"י רופא כדי לזהות מבנה וסיבה. שד במירקם פיברוציסטי בדכ מאוד אופיני ולעתים חוזר במישפחות.
ד''ר אשר אייל24/12/2009לפנות לבדיקה ולאחריה יומלץ טיפול.
ד''ר אשר אייל26/01/2010רצוי לבצע בדיקת שדיים+אולטראסאונד של השדובהתאם להציע טיפול.
ד''ר אשר אייל31/01/2010על מנת להקל ממליציםלקחת גלולות,ללבוש חזיה לוחצת עלמנת למנוע טלטלות של השד,ולבדוק רמת הורמון החלב(פרולקטין),במידה והוא גבוה יש טיפול תרופתי.ברגישות גבוהה מומלץ בדיקה סונוגרפית של השד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?