חזה קטן, בת 20.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה קטן, בת 20.
    עדי
    17/11/2009

שלום,
    אני בת 20. התחלתי להתפתח מאוד מוקדם. קיבלתי מחזור בגיל 11.
    בגלל שהמחזור שלי היה ממש קשה (לא יכולתי לתפקד) התחלתי לקחת גלולות עם הפסקות לעיתים רחוקות (בלי הפסקה כל 28).
    עכשיו שאני בת 20 והחזה ממש לא גדל -70A, זה מתחיל ממש להפריע לי.
    ניתוח להגדלת חזה זה משהו שממש מפחיד אותי. אני מפחדת מניתוחים ובכלל, ביררתי ושמעתי על הרבה סיכונים.
    חיפשתי אם יש כדורים ומצאתי אבל אני ממש מפחדת לסמוך על הדברים האלה.
    ומאכלים אני יודעת שאין.

המצאתי לי תאוריה, שאני לא יודעת אם היא כ"כ נכונה אבל אני בודקת אותה.
    לפי התאוריה שלי התחלתי להתפתח בגיל צעיר ואחרי כמה זמן שקיבלתי את המחזור התחלתי לקחת גלולות. לגוף יש כמות של הורמונים שצריכים להיות מופרשים בגיל הזה ובגלל שהייתי עם גלולות הגוף קיבל את מה שנתתי לו בגלולות.
    לכן, הפסקתי את הגלולותלפני חודש בתקווה שההורמונים ה"מקוריים" שעדיין לא הופרשו יופרשו עכשיו.
    בינתיים זה לא קורה, ואני די מתחילה להתייאש.
    הדבר הזה מפריע לי כל כך.
    בבקשה תענו לי אם יש משהו לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה קטן, בת 20.

הוספת תגובה

• תנסי להתמודד עם מה שאת!

חן
    18/12/2009

את צריכה להתחיל להתרגל למה שאת ,אם יש לך בעיה עם החזה תוכלי לגשת לחנויות הלבשה תחתונה ולבקש חזייה במידה קטנה ופוש אפ ניתוחים גורמים לסיבוכים ולפעמים למוות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

ד''ר אשר אייל
    24/12/2009

התיאוריה שלך מענינת אך דימיונית לחלוטין.מאחר ונושא גודל השדיים כנראה מאוד מטריד נערות צעירות,חשובליליידע אותכם שסוגיה זו דורשת התיחסות רצינית יותר מאשר באינטרנט. רצוישרופא נשים יוכל לראות במה המדובר לפנישמפתחים כל מינירעיונות על ניתוחים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו