שאלה לגבי צמיחת שדיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי צמיחת שדיים
    לינוי
    21/12/2009

שלום אני בת 18 וכמה חודשים ויש לי חזה ממש ממש קטן. שאלתי היא האם הוא עוד יגדל או שהצמיחה עוצרת בגיל זה? בנוסף לכך אני בחורה רזה ( שוקלת 51 וגובהי 163 ס"מ), השאלה היא האם השמנה תוכל לעזור לצמיחת השדיים או להתפחתם?
    אשמח לתשובה...
    לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי צמיחת שדיים

הוספת תגובה

• ללי

ד''ר אשר אייל
    24/12/2009

לעתים השמנה מגדילה שדיים.כדאי לך לדעת שבדכ עם הגיל השדיים גדלותולפעמים מי שהיו לה פעם שדיים קטנות,מוכנהלבצע ניתןח להקטנתם...כדאי לאהוב את מה שיש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לינוי
    03/01/2010

תודה על התשובה.
    שאלתי את השאלה גם בפורום של גינקולוגיה נשים ואחת הרופאות אמרה לי שמפני שאני כבר בת 18 רוב הסיכויים שהחזה לא יגדל עוד.
    האם צמיחת שדיים באמת מפסיקה בגיל 18??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

ד''ר אשר אייל
    05/01/2010

לא.השדיים ממשיכות לגדול גם אחרי כן ולפעמים גם אחרי לידות ויכולות להיות פי 3 מאשר בהתחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו