שאלה לגבי אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אורגזמה
    מאיה
    24/12/2009

יש לי שאלה שמציקה לי כבר קרוב לשנה..
    אני בת 16.5 ויש לי חבר כבר המון זמן ואנחנו כבר קרוב לשנה עושים דברים בקטע מיני. עוד לא שכבנו ואני גם לא מרגישה מוכנה לזה, אבל עשינו כבר הכל חוץ מזה(עשינו כבר הכל חוץ מלשכב).
    עם זאת, כשהוא יורד לי ומגיע לנגיעה ישירה עם הדגדגן (בעזרת היד או הלשון..) אני מרגישה מעין התנגדות כזאת.. כלומר זה לא שאני לא מוכנה כי אין לי בעיה להיות ערומה לידו באור או דברים כאלה, פשוט אני מרגישה שבא לי להזיז אותו כי הנגיעה בדגדגן עושה לי תחושה כזאת של מעין ריפלקס לתזוזות מוזרות של הגוף ולנסות להרחיק אותו ולסגור את הרגליים.
    התחושה הזאת לא נעימה לי (אך גם לא כואבת) וזה לא כמו בסרטים שהבנות כל כך נהנות מזה ורוצות עוד.
    אני לא יודעת למה זה ככה, ואשמח אם תוכלו לתת לי הסברים הגיוניים לדבר והאם ניתן למנוע את זה.
    תודה מראש, מחכה לתשובותיכם!!
    מאיה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אורגזמה

הוספת תגובה

• מאיה

ד''ר אשר אייל
    30/12/2009

את זזה כי את חשה אי נוחות.את צריכה לכוון את הנגיעה בדגדגן עפי תחושותיך ואיני מוציא מכלל אפשרותשאולי מין אוראלי אינו המעדף שלך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו