מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינור פעמייםאני02/01/2010
שלום,
נטלתי פוסטינור פעמיים בשבוע אחד,
כאשר הפוסטינור הראשון ניטל מיד אחרי סיום הוסת שאורכה שבעה ימים, והפוסטינור השני בהפרש של שבוע, כלומר - בדיוק שבועיים לאחר קבלת המחזור האחרון ושבועיים לפני שאני אמורה לקבל את המחזור הקרוב (סדיר בדר"כ).
אני מודעת לבעייתיות ברמת מידת האחריות שאני מגלה, אני מכה על חטא ולא מתכוונת להגיע עוד לסיטואציה כזאת, אבל כרגע אני צריכה להתייעץ:
א. האם הגוף שלי עלול להיפגע לטווח הארוך בגלל לקיחת שתי גלולות בטווח זמן קצר כל כך?
ב. האם תיתכן פגיעה או ירידה ביעילות הגלולה השניה - כלומר אחרי שכבר לקחתי פוסטינור פעם אחת באותו שבוע?
ג. מה המשמעויות למועד קבלת הוסת הבאה - כלומר האם הוא צפוי להתאחר באופן משמעותי? אני שואלת כדי לדעת אם יש סיבה להיות בלחץ אטומי כשהמחזור יתחיל לאחר...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר אשר אייל10/01/2010אין סיבה להיות בלחץ מכל סיבה שהיא.התשובות לשאלותיך הן \ לא,לא,ויתכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור פעמיים
א20/06/2010שלום,
חברה שלי ואני שכבנו בלי אמצעי מניעה ביום ה12 מהמחזור שלה ויום אחרי היא לקחה פוסטינור.
אחרי 4 ימים שוב עשינו אותה טעות ושכבנו אך לא גמרתי בפנים,אבל אנחנו פחדנו שכן היה פליטת זרע(אולי פליטת זרע ראשונית) ולכן אחרי 24 שעות שבו שוב שכבנו אך רק היא גמרה ולא אני-היא שוב לקחה את הפוסטינור.
אנחנו יודעים שזו טעות ופוסטינור זה ברירת מחדל האחרונה ולא נעשה זאת שוב,אבל אנחנו מפחדים ורצינו לשאול אם יש מצב להריון או שהפוסטינור אכן עוזר בוודאות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
פרופ' ירון יובל21/06/2010בדרך כלל זה עוזר, אז לא להיות לחוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים
א17/07/2010שלום,
האם זה ייתכן שאחרי שלקחתי פעמיים פוסטינור בהפרש של שבוע,המחזור שלי מאחר עדיין ב15 יום,ואני גם עושה בדיקת הריון והתוצאות הם שליליות? זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?