מעי רגיש+קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיש+קיום יחסי מין
    יערה
    18/01/2010

ד"ר אייל שלום רב,

אובחן אצלי ככל הנראה מעי רגיש (בתחילה חשבו שמדובר בקרוהן עקב בדיקת סיטי לא תקינה המצביעה על דלקת קלה באיליום הסופי ובצקום, אך הדלקת לא אובחנה בקפסולה אנדוסקופית או קולונוסקופיה).

אני סובלת בעיקר משילשולים וכאבי בטן ימנית תחתונה.
    במהלך קיום יחסי מין עם בן זוגי אני חווה כאבים בבטן אשרממשיכים ללוות אותי במשך כמה ימים. כמו כן אני גם סובלת מיציאות רבות, המלוות בריר צהוב (והיום לראשונה הופיעה אף מעט דימום בתוך הריר הצהוב). חשוב לציין כי לעיתים יש לי הפרשות ריריות (מהרקטום), אך לאחר קיום יחסים זה מתגבר.

האם מעי רגיש גורם לתופעה?
    כיצד ניתן לפתור בעיה זו?(זו תחושה מאוד מביכה שלאחר קיום היחסים אני נאלצת ללכת להתפנות שרותים).
    האם יש אולי בעיה נשית שגורמת לתופעה?
    כיצד ניתן להקל על כאבי הבטן (התחותונה) שממשיכים לאחר יומיים שלושה מקיום היחסים?

תודה רבה וערב טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיש+קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

יערה
    19/01/2010

פעם אחרונה שקיימתי יחסי מין היתה לפני יומיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יערה

ד''ר אשר אייל
    24/01/2010

לא נראה לי שיש קשר .נראה שרצויה בדיקתרופא נשים.מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו