חזה קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה קטן
    נטלי גולן
    02/02/2010

שלום!
    אני בת 18 ויש לי חזה מאוד מאוד קטן
    רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי שהוא יגדל אם
    יש איזה תזונה שאפר לאכול או איזה מאכל..
    חוץ מניתוח להגדלה
    תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה קטן

הוספת תגובה

• נטלי גולן

ד''ר אשר אייל
    09/02/2010

לאצריך לעשות דבר.יש לך את הדבר שהוא הכי הכי נכון. רק הזמן עשוי להוכיח את דברי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

פרמהבסט
    21/02/2010

שלום נטלי,
    אין ספק שהעיסוק בגודל החזה הוא נושא רגיש שמטריד הרבה בנות. ראשית, אין סוג מזון מסויים שעשוי לגרום לרקמת השומן בחזה בלבד לגדול, או להגדיל את השריר בחזה. מאידך, ניתן לעיתים להגדיל מעט על ידי הזרקות שומן או מערכת BRAVA.
    שנית, דעי כי היום טכנולוגית הניתוחים התקדמה והפכה את תוצאת הניתוח ליותר "אמיתית" וישנם סוגים שונים של שתלים שניתן לבחור בהם, בהתאם לצורת החזה הנוכחית, הצורה אליה את שואפת וגודל החזה. שתל עגול גבוה, שתל עגול נמוך, שתל אנטומי ועוד. כמו כן יש לזכור כי צורת החזה יכולה להשתנות בעתיד בתלות בהתבגרות הגוף ובתגובת הגוף לשתל אך את זה לא ניתן לצפות בדרך כלל.

במידה ואת מחליטה לעבור את הניתוח, מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ עם מספר רופאים ולהתרשם מאופי העבודה שלהם- ישנם כאלה שנוטים להעדיף סוג שתל מסוים על פני סוג אחר. כדאי גם להתייעץ עם נשים אחרות שנותחו ע"י אותו רופא. במידה ואת בוחרת לעבור את הניתוח אצל מנתח שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו