יובש נרתיקי אצל נערות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש נרתיקי אצל נערות?
    פינקי
    08/02/2010

שלום ד"ר,
    רציתי לשאול אותך שאלה לגבי יובש בנרתיק. אני בת 16 ובמשך זמן רב (אולי תמיד, אבל את זה אני כבר לא זוכרת) יש לי בעיה, שהולכת כך: רמת הרטיבות באיבר המין שלי נשארת קבועה תמיד. כלומר, שום גירוי מיני לא משנה את זה, ואני לא נהיית רטובה אף פעם. קיימת הלחות הרגילה של נרתיק, אך זה אף פעם לא מתגבר בזמן כל גירוי מיני. יש לציין שאני יכולה להגיע לאורגזמה ואף לכמה כאלה מבלי ששום דבר ישתנה כלל. כמו כן אני חושבת שחשוב להגיד שיובש זה אינו גורם לגירוד או משהו בסגנון, אך זה די מפריע לי אישית ביחסי המין (וכבר אני יכולה לענות על השאלה שמתבקשת, כן, אני מסופקת ומגורה מאוד אך זה עדיין לא משתנה! זה ככה גם באוננות כך שזה לא קשור לבן זוגי). נפגשתי עם גיניקולוגית לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין והיא אמרה שאם היובש הזה לא גורם לגירוד אז אין מה לעשות, והפתרון הוא פשוט להשתמש בחומר סיכה. אנחנו משתמשים בחומר סיכה, אבל זה פשוט נראה לי נורא מדכא להשתמש בו כבר בגיל כה צעיר, למשך כל חיי. אז בבקשה, אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

בתודה מראש,
    פינקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש נרתיקי אצל נערות?

הוספת תגובה

• פינקי

ד''ר אשר אייל
    09/02/2010

המדובר בבעיה מינית.עליך לפנות לסקסולוג\ר.נשים.אפשרות נוספת היאאולי לדחות את המין לשנה. יתכן שבשבילך זה אולי מוקדם מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פינקי
    10/02/2010

מה זאת אומרת בעיה מינית? תוכל להרחיב ולהגיד מה זו הבעיה הזו?
    כמו כן, כפי שניסיתי להדגיש, הבעיה קיימת גם באוננות, גם זמן רב מאוד לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין. הבעיה לא נובעת מלחץ כי אני ללא ספק לא לחוצה באוננות כי מדובר פה רק עליי ולא על בן זוג שיכול לגרום לי להרגיש באי נוחות וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

פינקי
    21/02/2010

אשמח לקבל תשובה, הנושא הזה מטריד אותי מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו