מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש נרתיקי אצל נערות?פינקי08/02/2010
שלום ד"ר,
רציתי לשאול אותך שאלה לגבי יובש בנרתיק. אני בת 16 ובמשך זמן רב (אולי תמיד, אבל את זה אני כבר לא זוכרת) יש לי בעיה, שהולכת כך: רמת הרטיבות באיבר המין שלי נשארת קבועה תמיד. כלומר, שום גירוי מיני לא משנה את זה, ואני לא נהיית רטובה אף פעם. קיימת הלחות הרגילה של נרתיק, אך זה אף פעם לא מתגבר בזמן כל גירוי מיני. יש לציין שאני יכולה להגיע לאורגזמה ואף לכמה כאלה מבלי ששום דבר ישתנה כלל. כמו כן אני חושבת שחשוב להגיד שיובש זה אינו גורם לגירוד או משהו בסגנון, אך זה די מפריע לי אישית ביחסי המין (וכבר אני יכולה לענות על השאלה שמתבקשת, כן, אני מסופקת ומגורה מאוד אך זה עדיין לא משתנה! זה ככה גם באוננות כך שזה לא קשור לבן זוגי). נפגשתי עם גיניקולוגית לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין והיא אמרה שאם היובש הזה לא גורם לגירוד אז אין מה לעשות, והפתרון הוא פשוט להשתמש בחומר סיכה. אנחנו משתמשים בחומר סיכה, אבל זה פשוט נראה לי נורא מדכא להשתמש בו כבר בגיל כה צעיר, למשך כל חיי. אז בבקשה, אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך בעניין.
בתודה מראש,
פינקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פינקי
ד''ר אשר אייל09/02/2010המדובר בבעיה מינית.עליך לפנות לסקסולוג\ר.נשים.אפשרות נוספת היאאולי לדחות את המין לשנה. יתכן שבשבילך זה אולי מוקדם מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פינקי10/02/2010מה זאת אומרת בעיה מינית? תוכל להרחיב ולהגיד מה זו הבעיה הזו?
כמו כן, כפי שניסיתי להדגיש, הבעיה קיימת גם באוננות, גם זמן רב מאוד לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין. הבעיה לא נובעת מלחץ כי אני ללא ספק לא לחוצה באוננות כי מדובר פה רק עליי ולא על בן זוג שיכול לגרום לי להרגיש באי נוחות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
פינקי21/02/2010אשמח לקבל תשובה, הנושא הזה מטריד אותי מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?