כתוצאה מהשפיך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתוצאה מהשפיך..
    ליאה
    08/02/2010

אז אני וחבר שלי עושים את זה כבר כחודש..ומאז שעשינו את זה קיבלתי דלקת בדרכי השתן..הלכתי לרופא ועשיתי בדיקה לפני התוצאות הוא נתן לי כדורים של "זינט" למשך 10 ימים פעמיים ביום..הכול היה טוב וזה עבר עד אחרי כשבועיים שהרגשתי שזה חוזר..הלכתי שוב לרופא ובתוצאות היה כתוב כי זה חיידק "קולי" והוא נתן לי לקחת כדורים של "אוגמנטין" פעמיים ביום למשך שבוע..
    הוא לא ידע להסביר לי ממה זה ניגרם לי הדלקת וכיון שאמא שלי הייתה שם לא היה לי נעים לשאול אם אולי זה נגרם מהשפיך של חבר שלי(יש לציין שהוא לא הראשון שלי והיה לי חבר לפניו וזה בחיים לא קרה לי..) אני מתכוונת שאולי יש משהו בשפיך שלו שגורם לכך או בגלל שכאשר אנחנו עושים את זה אני לא הולכת ושוטפת את זה במים אלא מנקה קצת במגבונים ...
    **יש לציין שזה חזר לי(לפי מה שהרופא כביכול אמר) כי הטיפול לא הושלם עד הסוף..אבל עדיין יש בי צל של ספק...
    האם אתה חושב שזה בא ממנו (שפיך)או מהחוסר היגיינה שלנו? או אפילו חס וחלילה מחלה(?)
    זה ממש חשוב לי..תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתוצאה מהשפיך..

הוספת תגובה

• ליאה

ד''ר אשר אייל
    09/02/2010

זה לא השפיכה אלא החדירה. שמעת על קונדום?אם את מעדיפה לא להסתבך-נא להשתמש בו.הדלקת היא בשתן ויש סיכוי שהיא תהפוך לכרונית. בגלל סוג החיידק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו