חרדה לגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה לגוף
    מבקשת ייעוץ
    15/02/2010

שלום רב,
    ברצוני לקבל מענה למספר שאלות...
    כבר התייעצתי בעבר בנושא בפורום גניקולוגיה ונענתי אך לא בפירוט וגם נוספה אינפורמציה שאני רוצה להתייעץ לגביה... אני מפרטת הכל כדי שלא יחסרו פרטים... לפני כמעט שנה עשיתי הפלה בשאיבה עקב הריון לא רצוי.. ההפלה היתה בבית חולים ולאחריה לא היה לי חום אלא רק דימום קל למשך יומיים שלושה... קיבלתי אנטיביוטיקה מהרופא כדי למנוע מצב של זיהום והוא אמר לי להתחיל לקחת גלולות יום אחרי ההפלה (מסוג יסמין) ובאולטרסאונד בביקורת הכל היה תקין בלי שארית או דלקת ברחםלטענת הרופא. אחרי שסיימתי את החבילה היו לי כאבי מחזור ללא דימום והרופא אמר לחכות עוד ולהמשיך עם הגלולות... חודש אחרי שוב היו כאבי מחזור עם כתם דם קטן והרופא אמר שלא להתייחס אבל אני נבהלתי אז הרופא אמר שבשביל השקט הנפשי שלי אעשה הפסקה עם הגלולות ואקח פרוגילוטון (שאולי היה מיותר כי הייתי מקבלת גם בלי) לחודש ואז אקבל מחזור ואחזור לגלולות. אכן קיבלתי מחזור של 4 ימים ואז התחלתי לקחת גלולות מסוג הרמונט מה שלקחתי מספר שנים והיה לי טוב איתן ובאמת שמחתי לקבל מחזור כל חודש אבל המחשבה שעוד לא נתתי אף פעם לגוף שלי לקבל מחזור טבעי הטרידה אותי... לפי דעתי זו היתה טעות לקחת גלולות יום לאחר ההפלה כי הרירית לא יכלה לחזור לעצמה.. אני צודקת? הפסקתי לקחת גלולות לחלוטין וקיבלתי מחזור באופן טבעי תודה לאל אבל כל השנה הזאת המחזור שלי קצת יותר חום ממה שהיה.. על מה זה מעיד? איזה סיכונים בהפלה אני יכולה לשלול לאור הנתונים שציינתי פה ואיזה סיכונים אני לא יכולה לשלול? (דלקת או צלקת בחצוצרות, הדבקויות, פגיעה בפריון, פגיעה ברירית וכו') מאז ההפלה אני בחרדות שמשהו אולי נפגע לי בגוף.. אציין גם שכל החודשים האלה יש לי אי נוחות יומיומית כמו כאבי מחזור עמומים בבטן התחתונה ובאזור השחלות אך מכל הבדיקות אולטרסאונד שעשו לי לא ראו משהו שיסביר זאת.. הייתי גם אצל רופא כירוגי ורופאת משפחה שעשתה לי בדיקת שתן והכל תקין...אז ממה יכולה לנבוע האי נוחות? היא לא נותנת לי מנוח נפשי
    מתנצלת על אריכות השאלה ואודה על מענה (בת 27 עם עבר של מחזור סדיר עם ובלי גלולות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה לגוף

הוספת תגובה

• מבקשת ייעוץ

ד''ר אשר אייל
    16/02/2010

רגשותיך נובעות מרגשות אשם ו\או מחשבןת שליליות בהקשר להפלה.כל מה שסיפרתמצביע על מהלך שאינו חריג.כדאי לך לפתח קשר עם רופא\הנשים,שיעזרו לך לפתח מחשבות חיוביותבהקשר הגיניקולוגי תוך התבססות על בדיקות מהימנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על בדיקות?

מבקשת ייעוץ
    18/02/2010

אני מאוד מודה לך על המענה...
    אני אשמח אם תמליץ לי על בדיקות שלדעתך חשוב שאבקש מהרופא לבצע על מנת שאוכל להבין מה הולך בגוף שלי ואולי באמת כך אוכל יותר להרגע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו