גלולות למניעת אקנה וויסות המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת אקנה וויסות המחזור
    קורל
    24/02/2010

שלום,
    אני בת18 וקצת, סובלת מאקנה ובזמן האחרון גם המחזור שלי לא סדיר (יצא שקיבלתי אחרי שבועיים ולרוב אני מקבלת בתדירות שעולה על פעם בחודש). בקרוב אני מתגייסת ועניין האקנה מאוד מפריע לי ... הלכתי לגניקולוג שהביא לי הפנייה לבדיקת אגן קטן- בגישה אבדומינלית ובדיקות מעבדה שאותן חייב לבצע ביום 3-5 לוסת. רק עכשיו סיימתי מחזור אז בשביל לבצע את הבדיקה אני צריכה לחכות בערך חודש(למועד הוסת הבא) ובגלל שאת הגלולה הראשונה חייב לקחת ביום הראשון של המחזור אהיה חייבת לחכות חודש נוסף לתחילת הטיפול, כלומר מועד תחילת הטיפול הצפוי הוא בעוד חודשיים. המחשבה שאני צריכה לחיות עם אקנה כזה חודשיים שלמים מתסכלת אותי בטירוף.. שאלתי היא האם בדיקות המעבדה הן קריטיות לתחילת הטיפול בגלולות או שבדיקת אגן קטן- בגישה אבדומינלית תספיק? שאלה נוספת היא האם הגלולות יכולות לפגוע בפוריות ובאיזה גלולות את ממליצה להשתמש לחיסול האקנה אך שיהיו גם ידידותיות ללא הרבה תופעות לוואי.

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קסם

ד''ר אשר אייל
    25/02/2010

לא הייתי ממליץ לטפל לפני הבדיקות.קוצר רוחך מובן לי אך עלייך לדעת שטיפול באקנה אינו טיפול לשבוע ימים ,אלא לחדשים ארוכים. וההשפעה לוקחת זמן. בגלולות אפילו חודשים. הטיפול צריך להינתן עי רופא ולא דרך המסך שלפנייך. יש מס תרופות יעודיות שמחליטים באופן פרטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו