שאלהה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהה חשובה
    טל
    27/03/2010

אני לוקחת גלולות פמינט כבר מעל לשנתיים. והחלטתי אתמול לא להמשיך לקחת גלולות ולעשות הפסקה של חודש- חודשיים.
    האם אני יכולה לאחר המחזור הקרוב להמשיך עם הגלולות כרגיל ולהיות מוגנת מהגלולה הראשונה??

היום גיליתי הפרשות חומות.. זה נורמאלי?
    (אני אחרי מחזור- היום השמיני שאני ללא גלולות...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה חשובה

הוספת תגובה

• tal

ד''ר אשר אייל
    28/03/2010

לא. כדי להיות מוגנת עלייך להתחיל את החפיסהביום א של הווסת-במקרה של הפסקה. הפרשה חומה אפשרית לאחר הפסקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

תמר
    12/04/2010

אפשר לשאול למה עשית הפסקה מפמינט? ואם את חוזרת את מוגנת אם לקחת ביום הראשון של הוסת (כמו בפעם הראשונה שלקחת גלולות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה.

פרופ' אייל ענתבי
    13/04/2010

שלום רב,
    כדי להיות מוגנת מהגלולה הראשונה ,יש להתחיל את לקיחת הגלולה ביום הראשון של הוסת .
    לאחר הפסקת הגלולות ישנם שינויים/הפרשות לא סטנדארטיות ,אנא פני בנוסף לביצוע בדיקת הריון.

בכבוד רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו