גלולות למניעת הריון אצל רופא פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת הריון אצל רופא פרטי
    חסוי
    12/04/2010

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ אתכם בעניין קצת רגיש. חברה שלי בת 17 (כמעט 18) ואנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע כרגע עם קונדום. אבל דיברנו על זה והיא מאוד רוצה להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון על מנת שנוכל לקיים יחסי מין ללא חשש בלי הקונדום.

עד כאן הכל טוב, רק שהבעיה היחידה היא שאמא שלה היא גם הרופאה שלה, ולכן אם היא תלך לגניקולוג מטעם הקופה, אמא שלה תוכל לדעת על זה מכיוון שיש לה גישה חופשית לכל המידע הרפואי שלה. אני מבין שזה לא מצב אידיאלי אבל חברה שלי מרגישה מאוד לא בנוח לדבר עם אמא שלה על זה נכון לעכשיו, ולכן אנחנו מחפשים אם יש פתרונות עוקפים לבעיה.

לכן רציתי לדעת האם ישנם גניקולוגים פרטיים שלא מטעם הקופה שניתן להוציא דרכם מרשם לגלולות, ואם כן מה העלויות הכרוכות בכך וכ"ו ?

אשמח לתגובות ענייניות!

תודה מראש לעונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא פרטי.

פרופ' אייל ענתבי
    13/04/2010

שלום רב,

אכן ניתן לגשת לגניקולוג פרטי ולקבל מרשם לגלולות ,כמובן שיש צורך לבצע בדיקות מתאימות להתאמת גלולות. המחירים משתנים בין רופא לרופא ועל-כן רצוי לעשות סקר.

בכבוד רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו